wili98 написа:Отдушника на картерните газове..
По всяка вероятност откачен, и закелепирчен кофти в коша...
Тааа.. по въпроса за отдушниците на картерите на 2Е..
До сега не съм се обаждал, защото все пак трябваше да направя някакъв тест, преди да кажа:
Има такова животно!
Преди около 2 месеца си купих такъв отдушник. Цената беше около 30 лева, но не помня точна сума. Турски е, а хората си го внасят директно. Тъй като е в Пловдив, а знам и че в другите гадове много се оплакват колегите от разложени отдушници и че са скъпи, попитах имат ли магазини и в други градове но ми отговориха, че нямат.
За тези, които ще минават през Пловдив и се интересуват, магазинчето се намира точно до моста на Герджика, от страната на ТОХ-а или по-точно, до 'Викиват'. Ако някой много му е притрябвало такова нещо, да свирка, ще питам за точна цена и все ще се намери начин да се изпрати... А отзивите от моя страна за сега са отлични! Пасна си веднага маркучлето и поне за сега няма никакви изгледи да се скапва нещо
За колегата passatGL: Това е един гумен маркуч със странна и сложна форма, който идва от картера и трябва да стигне в една черна, пластмасова кутия над капака на клапаните, от страната на ремъците. Там завършва с 2 отвора, които влизат в пластмасови тръбички към разпределителния вал (Баси, така го обясних, че и аз вече не мога да го намеря тоя маркуч...

Я някой да обясни по-хубаво на човека )