има ли катализатор??!
-
aleksiev21
- Автомобил: Volkswagen Passat
- Двигател: AFN 1998
има ли катализатор??!
Пасат б5 1,9 тди 110 коня афн двигател 1997 година има ли катализатор и колко му е горе долу данъка.. От Пазарджик съм и до 10 дни трябва да се регна в данъчното..Някой съгражданин има ли представа ако има катализатор тая машина каде да ида за да ми изкарат бележка за него, колко пари струва този документ и ще ми спаднат ли от данъка при наличието на катализатор евентуално

- H2O
- Автомобил:
- Двигател:
Re: има ли катализатор??!
Има стига джамбазите да не са го продали вече
Данъка за всеки град различно.Катализатора сваля данъка наполовина.
- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
мисля че важи само за коли под 100 ксH2O написа:Катализатора сваля данъка наполовина.
- achodemo
- Автомобил: GOLF IV
- Двигател: AHF ASZ
tdi fen написа:мисля че важи само за коли под 100 ксH2O написа:Катализатора сваля данъка наполовина.
Да това е вярно ! Но друг е момента ,че скоро или не ще дойде времето когато ще мине "модата" за махане на катализатора , защото без него няма да получиш стикерче за ГТП
И ще почне едно търсене на катализатори за купуване ,а те са на сносни цени новички

- SoManyRetards
- Автомобил:
- Двигател:
До автора на темата > Данъка е зависим от това, в коя община си, катализатора за твоят автомобил не важи, влизаш в големия данък, т.е над 101к.с.
Аз плащам 133,46лв. / гр.Кърджали
А колкото до колегата от предното мнение - Колега, нали се сещаш, че дори и да стане така, рушветите винаги ще ги има, още по-малко, че всеки втори ходи при познат, или познат на приятеля му и т.н и т.н.
А колкото до колегата от предното мнение - Колега, нали се сещаш, че дори и да стане така, рушветите винаги ще ги има, още по-малко, че всеки втори ходи при познат, или познат на приятеля му и т.н и т.н.
- achodemo
jos написа:До автора на темата > Данъка е зависим от това, в коя община си, катализатора за твоят автомобил не важи, влизаш в големия данък, т.е над 101к.с.
Браво рушветчията
, само че ще ти се разпадне схемата , когато нещата си дойдат намясто със затегнат контрол и камери във всеки пункт от записа на който ще може да се види номера на каручката ти дали е минала въобще от там и как ! И няма да може да минеш по втория начин ако ще и Б.Борисов да ти е братовчед ! 
-
KirilGeorgiev
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
То това няма да го доживееме бе колега 
- SoManyRetards
- Автомобил:
- Двигател:
achodemo написа:jos написа:До автора на темата > Данъка е зависим от това, в коя община си, катализатора за твоят автомобил не важи, влизаш в големия данък, т.е над 101к.с.
Браво рушветчията, само че ще ти се разпадне схемата , когато нещата си дойдат намясто със затегнат контрол и камери във всеки пункт от записа на който ще може да се види номера на каручката ти дали е минала въобще от там и как ! И няма да може да минеш по втория начин ако ще и Б.Борисов да ти е братовчед !
Къде съм написал, че аз давам рушвети?
Просто искам да кажа, че това е редовно.
Аз лично си минавам както си му е реда прегледа, и не се притеснявам от нищо.
Но в България, никога няма да дойде оправията, сигурен съм, и както казва колегата по-горе, няма да го доживеем.
- achodemo
Извинявай ,че те набедих . А за другото ще видим.
- gencho84
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги,спора е излишен.До колегата с катализатора,ако си мисли ,че след 13 год. таркаляне има некав ефект от катализатора си освен да му затапва гарнето,друго не варши.
-
red.devilll
- Автомобил:
- Двигател:
achodemo написа:jos написа:До автора на темата > Данъка е зависим от това, в коя община си, катализатора за твоят автомобил не важи, влизаш в големия данък, т.е над 101к.с.
Браво рушветчията, само че ще ти се разпадне схемата , когато нещата си дойдат намясто със затегнат контрол и камери във всеки пункт от записа на който ще може да се види номера на каручката ти дали е минала въобще от там и как ! И няма да може да минеш по втория начин ако ще и Б.Борисов да ти е братовчед !
Колега нали сложиха камери в изпитващите зали и учебните автомобили на изпита,но има пак вратички и се "продават" още книжки
Върни се в “Дизелови агрегати”