Порових се доста из форума, но не успях да намеря тема в която да се коментира дали има ефект от поставянето на ТАП при 2000см3 двигатели. Ако има някой колега с процесор, нека сподели ефективността му. Ако може да сподели и евентуалните градуси на които е настроен. Във вторник имам час за газифициране, и газаджията ми се изсмя при въпрос за ТАП на този двигател?
Дано не съм дублирал вече разисквана тема!

ТАП при Пасат B4 AGG?
- turbogti
- Автомобил:
- Двигател:
ТАП има ефект при поставяне на какъвто и да е мотор. Доколкото аз знам, при по-голям мотор ефектът е още по-осезаем. А на този газаджия дето му е толкова смешно не знам дали можеш да му имаш доверие да ти рови из колата... Но пък ти по всяко време може да му завреш отвертка в.............. куфарчето с инструменти.
- turbogti
- Автомобил:
- Двигател:
Това със завъртането зависи от това колко много те е вкиснал въпросният "майстор"
Не знам за кой блок говориш, колега, но мога да твърдя, че много трудно може да се намери Газов Инжекцион, който да човърка ъгъла на запалването, а пък нормалния компютър на колата не може да се справи с тая задача без помощ отвън.

Не знам за кой блок говориш, колега, но мога да твърдя, че много трудно може да се намери Газов Инжекцион, който да човърка ъгъла на запалването, а пък нормалния компютър на колата не може да се справи с тая задача без помощ отвън.
- billy_bg
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ТАП при Пасат B4 AGG?
2000 кубика тап дис 92 на 12 градуса е тапа.ady двг.така дойде колата в бг.
Върни се в “Автогазови уредби”