Колеги,
понеже вече и газовите станаха на промоция реших да се възползвам.
Какво ще кажете за комбинация между Fobos 1 ГИ със Golf 4 (АКЛ, 1.6, 101 коне).
На бензин в момента ми върви чудесно (скоро смених и всички консумативи) ама много дигнаха горивото и ...
Мисля да ходя в Долни Богоров, че са ми най-наблизо (живея до Baumax). Чудя се само как ще се прибера...
Всякакви съвети са добре дошли!

Обмислям Фобос 1 за Голф 4 AKL. Съвети?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Обмислям Фобос 1 за Голф 4 AKL. Съвети?
Здравей колега! Според мен за твоя мотор стига да е ГИ уредбата и да е монтирана кадърно ще тръгне с всякакъв клас ГИ, дори по-нисък клас! В случая обаче си се насочил поне според мен към доста добър инжекцион като съотношение цена-качество! Аз съм със същия, само, че при мен са 5 цилиндъра и затова е по-скъпо удоволствието
но откакто съм го сложил съм доста доволен от уредбата и работата на мотора! В последно време имах възможност да контактувам с няколко според мен добри майстори в поставянето на ГИ и те всички слагат именно ФОБОС най-често и го препоръчват поради простата причина, че е доста надежден и не създава проблеми! Все пак ти си решаваш в крайна сметка какво ще поставиш на автомобила си, но каквото и да е ако колата ти работи добре ще се родиш
Тея цени на бензина са безбожни (не че на газта не са) и наистина се реализират добри икономии! Ако все пак поставиш ФОБОС драсни едно лично да ти кажа, аз какво направих на моя като настройка и сега съм доста доволен 

Аз малко не съм съгласен за фобос че са най-надежни при условие че има друга българска фирма Бардолини която предлага ГИ и за която знам слагаш-караш ял съм ги с фобос достатъчно.
-
- Автомобил:
- Двигател:
До колегата askin аз сложих фобос 1 в горни богров и никак не съм доволен.
1- монтираха го 2 дена.
2- след 5000/оборота минава на бензин защото не могли да го настроят.
3- цялата кола отдолу е надупчена със самонарезки и ламаринки.
4- загубиха ми шофьорската стелка.
5- сутрин не мога да запаля на бензин от 1-ви път както преди,въртя по 6-7 пъти,тресе,прекъсва, а преди го нямаше това.
6- на икономичен режим започна да ми предърпва.
7- скъсани тампончета на помпата на егр-а,също пречупена тръба омотана със изолирбан......
има и още но.... не ми се сеща повече за тях.
Аз лично избрах там да го монтирам защото нямах цялата сума кеш,а лизингът им ме устройваше.Съветвам те ако имаш парата монтирай при кадърни майстори,все пак имаш време.Мога да ти препоръчам Eurogas за тях има доста добри отзиви.И аз се ориентирам към тях за да ми дооправят колата.Имам 2 колеги монтирали при тях никакви ядове вече по 70-80 хиляди.Успех.
1- монтираха го 2 дена.
2- след 5000/оборота минава на бензин защото не могли да го настроят.
3- цялата кола отдолу е надупчена със самонарезки и ламаринки.
4- загубиха ми шофьорската стелка.
5- сутрин не мога да запаля на бензин от 1-ви път както преди,въртя по 6-7 пъти,тресе,прекъсва, а преди го нямаше това.
6- на икономичен режим започна да ми предърпва.
7- скъсани тампончета на помпата на егр-а,също пречупена тръба омотана със изолирбан......
има и още но.... не ми се сеща повече за тях.
Аз лично избрах там да го монтирам защото нямах цялата сума кеш,а лизингът им ме устройваше.Съветвам те ако имаш парата монтирай при кадърни майстори,все пак имаш време.Мога да ти препоръчам Eurogas за тях има доста добри отзиви.И аз се ориентирам към тях за да ми дооправят колата.Имам 2 колеги монтирали при тях никакви ядове вече по 70-80 хиляди.Успех.
Върни се в “Автогазови уредби”