Възможно ли е да е от алтернатора защото издава някакъв странен шум на къркорене...иначе зарежда но явно нещо му има
Над 4хил.оборота странна миризма...
- passatGL
- Автомобил:
- Двигател:
Над 4хил.оборота странна миризма...
Много страно но като вкарам пасатчето над 4хил.оборота замерисва на нещо ужасно в купето като на изгорели газове но-по страно...немога да си го обясня как като карам нормално го няма този проблем а като я пришпоря се размерисва така...двигатела е 2Е
Възможно ли е да е от алтернатора защото издава някакъв странен шум на къркорене...иначе зарежда но явно нещо му има
- georgipass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Ivo_Dinkov
- Автомобил: Audi Quattro Turbo
- Двигател: BGB
- Контакти:
- radotom
- Модератор

- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
wili98 написа:Отдушника на картерните газове..
По всяка вероятност откачен, и закелепирчен кофти в коша...
Тааа.. по въпроса за отдушниците на картерите на 2Е..
До сега не съм се обаждал, защото все пак трябваше да направя някакъв тест, преди да кажа:Има такова животно!
Преди около 2 месеца си купих такъв отдушник. Цената беше около 30 лева, но не помня точна сума. Турски е, а хората си го внасят директно. Тъй като е в Пловдив, а знам и че в другите гадове много се оплакват колегите от разложени отдушници и че са скъпи, попитах имат ли магазини и в други градове но ми отговориха, че нямат.
За тези, които ще минават през Пловдив и се интересуват, магазинчето се намира точно до моста на Герджика, от страната на ТОХ-а или по-точно, до 'Викиват'. Ако някой много му е притрябвало такова нещо, да свирка, ще питам за точна цена и все ще се намери начин да се изпрати... А отзивите от моя страна за сега са отлични! Пасна си веднага маркучлето и поне за сега няма никакви изгледи да се скапва нещо
За колегата passatGL: Това е един гумен маркуч със странна и сложна форма, който идва от картера и трябва да стигне в една черна, пластмасова кутия над капака на клапаните, от страната на ремъците. Там завършва с 2 отвора, които влизат в пластмасови тръбички към разпределителния вал (Баси, така го обясних, че и аз вече не мога да го намеря тоя маркуч...
- zdravko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Какво стана с миризмата, откри ли се нещо? Питам, защото и при мен се появи подобна миризма, идва някъде от левия край да двигателя, там където са ремъците, но ме мога да локализирам точно. Онзи ден открих, че не ми работи клапата за свежия въздух в купето имам климатик) и реших на ръка за дя затворя за през лятото, за да работи по-добре климата, обаче оттогава - малииии, мирише в купето та се не трае, вчера ходихме семейството извън града и щяхме да си издушим, първо помислих, че нещо генерацията изпуска някъде, обаче миризмата е много по-особена и мисля че е нещо друго. Тези маркучи, за които radotom казва ми изглеждат здрави...