В България такива неща много рядко се виждат. Та въпроса ми е дали някой знае в София лепи срязани гуми , че и двете отидоха, а пари за нови няма че са по 120лв. а с вътрешна не ми се кара много. Благодаря предварително за помоща.Вулканизиране борд на безкамерна гума
- vladimury
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Вулканизиране борд на безкамерна гума
Днес вечерта както си карах и нещеш ли от някъде ДУПКА
В България такива неща много рядко се виждат. Та въпроса ми е дали някой знае в София лепи срязани гуми , че и двете отидоха, а пари за нови няма че са по 120лв. а с вътрешна не ми се кара много. Благодаря предварително за помоща.
В България такива неща много рядко се виждат. Та въпроса ми е дали някой знае в София лепи срязани гуми , че и двете отидоха, а пари за нови няма че са по 120лв. а с вътрешна не ми се кара много. Благодаря предварително за помоща.Re: Вулканизиране борд на безкамерна гума
Аз съм оставял гума за лепене на борда и.Беше доста зле ( имаше скъсани телове ), но за 2 дена момчетата я възтановиха и до колкото знам гумата и в момента се търкаля.Сумата обаче изобщо не беше "розова".Според мен си търси други гуми или приготви около 70-80 лева на гума.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”