Значи преди около 1 седмица едни близки си купиха VW Голф 4 с заводската навигация (голямата). Много ми хареса като ми е показаха как пасва в колата и всичко друго. Порових се в настройките и видях, че от AUX-a може да възпроизвежда Аудио+Видео. Интересува ме как става точно. Никъде не се вижда такава AUX букса може би е отзад или как е възможно да се гледат клипове на нея. Един познат ми каза, че трябвало да се купи специална букса, която струвала около 150 лева. Наистина ли е така? Който е наясно да разясни малко.
 Значи преди около 1 седмица едни близки си купиха VW Голф 4 с заводската навигация (голямата). Много ми хареса като ми е показаха как пасва в колата и всичко друго. Порових се в настройките и видях, че от AUX-a може да възпроизвежда Аудио+Видео. Интересува ме как става точно. Никъде не се вижда такава AUX букса може би е отзад или как е възможно да се гледат клипове на нея. Един познат ми каза, че трябвало да се купи специална букса, която струвала около 150 лева. Наистина ли е така? Който е наясно да разясни малко.Благодаря предварително