1. При опит да съхраня някое съобщение после не го намирам в папката СЪХРАНЕНИ, независимо дали ползвам отметката или съм вътре в съобщението и ползвам бутона за съхранение
2. Пише ми "Нямате нои съобщения" а имам точно 2 нови бройки....на мейл съм получил известие
Още 2 бъг-а на форума
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Re: Още 2 бъг-а на форума
buFka написа:1. При опит да съхраня някое съобщение после не го намирам в папката СЪХРАНЕНИ, независимо дали ползвам отметката или съм вътре в съобщението и ползвам бутона за съхранение
Това е оправено!
Благодарности на wili98!
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
vasstop написа:buFka написа:1. При опит да съхраня някое съобщение после не го намирам в папката СЪХРАНЕНИ, независимо дали ползвам отметката или съм вътре в съобщението и ползвам бутона за съхранение
Това е оправено!
Благодарности на wili98!
екстра...
тва заради смяната на SubSilver-а ли се получава - щото ако да, да подшушне wili98 в кой файл на новия темплейт се крие проблема

- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
buFka написа:подшушне wili98 в кой файл на новия темплейт се крие проблема
Е аз си подшушнах вече

Да в темплейта беше проблема...
Не сетваха стойности на скритите полета... в самият темплейт е изпуснато...
Сигурно на някой писач много му се е спяло

- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Я да репортна и аз едно бъгче
Сутрин като дойда на работа, отварям форума, въвеждам име и парола, но първия път не ме логва. Въвеждам ги втори път и съм вътре. Само че вече всички теми във всички раздели са ми маркирани като прочетени. Т.е. все едно първия път ме е лог-нал и веднага ме е разлогнал. Това ми го прави от няколко дни. Преди време пак го правеше, но после се беше оправило...
П.С. Ползвам ИЕ, ако има значение...

Сутрин като дойда на работа, отварям форума, въвеждам име и парола, но първия път не ме логва. Въвеждам ги втори път и съм вътре. Само че вече всички теми във всички раздели са ми маркирани като прочетени. Т.е. все едно първия път ме е лог-нал и веднага ме е разлогнал. Това ми го прави от няколко дни. Преди време пак го правеше, но после се беше оправило...
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
kotse_botse написа:Я да репортна и аз едно бъгче
тоя бъг го бях оправял на един форум, ама не се сещам къде беше проблема

- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
nii написа:коце и аз го имам, но има чалъм - не се логваи през "вход" а през "влезте за да видите съобщенията си"
Hack the planet

Varbona вече ме светна как да го излъжа - с Back след Login.
A аз принципно се логвах през главната страница, най- отдолу, а не през вход, ама н.з. де - и твоя workaround ше пробвам