Препоръчайте ми smartphone

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
achodemo
Автомобил: GOLF IV
Двигател: AHF ASZ

Re: Препоръчайте ми smartphone

Мнениеот achodemo » Съб 09 апр 2011 21:25

dobrin написа:Освен Е52, който купих преди някъде два месеца, от онзи ден се обзаведох и с iPhone 4 16GB.
Все още разучавам, инсталирам и така. Остава да намеря и приложението, което ти дава възможност да ползваш безпроблемно Bluetooth...

Няма такава. Не се ли поинтересува за възможностите или по скоро невъзможностите които предлага тази красива ,шарена играчка. Дори и да си платил за него доста пари този телефон не е твой , ти не държиш контролния пакет от акциите му . Чичото дето е шеф на отхапаната ябълка може само да ти определя правото какво можеш да правиш със собствения ти телефон и какво НЕ! mhihi

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Съб 09 апр 2011 22:11

achodemo написа:
dobrin написа:Освен Е52, който купих преди някъде два месеца, от онзи ден се обзаведох и с iPhone 4 16GB.
Все още разучавам, инсталирам и така. Остава да намеря и приложението, което ти дава възможност да ползваш безпроблемно Bluetooth...

Няма такава. Не се ли поинтересува за възможностите или по скоро невъзможностите които предлага тази красива ,шарена играчка. Дори и да си платил за него доста пари този телефон не е твой , ти не държиш контролния пакет от акциите му . Чичото дето е шеф на отхапаната ябълка може само да ти определя правото какво можеш да правиш със собствения ти телефон и какво НЕ! mhihi

кофти,ама е факт :?

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Съб 09 апр 2011 22:17

Доообре! Това, от което имам нужда, го прави повече от прекрасно! А и не съм платил нищо за него, поне не още ... mhihi

Потребителски аватар
achodemo
Автомобил: GOLF IV
Двигател: AHF ASZ

Мнениеот achodemo » Нед 10 апр 2011 0:34

dobrin написа:Доообре! Това, от което имам нужда, го прави повече от прекрасно! А и не съм платил нищо за него, поне не още ... mhihi

Е щом е без пари става , и аз ще си взема :D

Потребителски аватар
skotis
Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
Двигател: AGU

Мнениеот skotis » Сря 13 апр 2011 16:43

Celeste Bluetooth File Sharing се казва приложението за блутута. Не съм го разучил, но може да се намери и за по-евтино, ще видим :Mr Green Fun

http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... =bluetooth

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”