Как Ви се струва тази оферта?!

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Antonio87
Автомобил:
Двигател:

Re: Как Ви се струва тази оферта?!

Мнениеот Antonio87 » Пет 15 апр 2011 18:22

ping23 написа:http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11293490527274592&f1=details
Мисля че всички спорове са излишни :)

бах мааму защо аз като си взимах колицата,преди 3 месеца нямаше такива екземпляри ,не че моята е лоша де ама няма клима :( ,за което вече съжалявам

Потребителски аватар
ChronoS
Автомобил: VW Golf 2 Rallye и VW Golf
Двигател: 2_9 Syncro
Контакти:

Мнениеот ChronoS » Съб 16 апр 2011 14:15

Antonio87 написа:
ping23 написа:http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11293490527274592&f1=details

бах мааму защо аз като си взимах колицата,преди 3 месеца нямаше такива екземпляри ,не че моята е лоша де ама няма клима :( ,за което вече съжалявам

Че има ли такива пасати без клима :shock

Потребителски аватар
дзвера
Автомобил: ford escape
Двигател:

Мнениеот дзвера » Съб 16 апр 2011 14:27

dinko_bonev написа:http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=en&id=142809213&pageNumber=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=25200&minFirstRegistrationDate=1998-01-01&maxPrice=3001&ambitCountry=IT&zipcode=80016&zipcodeRadius=100&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&tabNumber=1

предния капак е след градушка,че и ръжда е завъдил :lol:

Потребителски аватар
Antonio87
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Antonio87 » Съб 16 апр 2011 17:53

ChronoS написа:
Antonio87 написа:

Че има ли такива пасати без клима :shock

да колега за съжаление ,моя е внос от Германия и има шибидах но не и клима,мисля да си слагам ама май ще дойде скъпичко

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Съб 16 апр 2011 18:41

Тая кола ми прилича на тотален кошник :) А интересно какво прави италианска кола в германското мобиле,може би и германците ходят да си докарват коли от Ботуша mhihi

Lalas
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Lalas » Съб 16 апр 2011 19:22

scare
Даже се чудя как колегите биха променили мнението ти за тази кола.

- волан може да се захаби повечко ако колата се кара градско.
- колата била мръсна, мърлява. Аз знам къде има чисти ... ами в магазина.
- счупени решетки и всякакви други пластмаси по интериора е мн. типично за италианките.

Искам сега почечето от вас да си зададат следния въпрос. За 2000 Е дали някой италианец ще се впрегне да чисти такава кола(само и само някой като нас да я хареса)?

Единственото, което ми е странно е предния капак и ръждата(Италия странно). Трядбва много внимателно да се види как е технически.

P.s. Ако някой джамбазин я лъсне повечето ще ахнат.

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Съб 16 апр 2011 19:30

Lalas написа:scare
Искам сега почечето от вас да си зададат следния въпрос. За 2000 Е дали някой италианец ще се впрегне да чисти такава кола(само и само някой като нас да я хареса)?

А представяш ли си щом като иска да я продаде и не му се занимава да я изчисти поне малко преди да я снима дали се е занимавал да се грижи за техническото и състояние като е пълен мурдар :)

Lalas
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Lalas » Съб 16 апр 2011 19:40

И тук не съм съгласен с мнението Ви колега. Просто може само да се гадае ... ако един човек може да извади пари за нова кола(теоретично) и тази не му е нужна, дали го блазнят тези 2000Е и ще си счупи ръцете от лъскане? Най-вероятно продава колата на прекупвач, при който вече чакат върволица автовози. mhihi

Потребителски аватар
passat123
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот passat123 » Съб 16 апр 2011 21:17

- счупени решетки и всякакви други пластмаси по интериора е мн. типично за италианките.

Единственото, което ми е странно е предния капак и ръждата(Италия странно). Трядбва много внимателно да се види как е технически.

Мога да ти покажа кола която е каран грацко дето се вика само на около 110 120 хил. км
да и видиш волана педалите седалката и тогава ще си говирим !
Е друг е въпроса ,че има и големи мърлячи ...
Значе колата в гаража ми е паско 1999 и е на 300 000 виж и волана сниман е и ...
А др. е френска на 120 000 км. карана грацко !

:неграмотно

Lalas
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Lalas » Съб 16 апр 2011 22:18

passat123 написа:

Мога да ти покажа кола която е каран грацко дето се вика само на около 110 120 хил. км
да и видиш волана педалите седалката и тогава ще си говирим !
Е друг е въпроса ,че има и големи мърлячи ...
Значе колата в гаража ми е паско 1999 и е на 300 000 виж и волана сниман е и ...
А др. е френска на 120 000 км. карана грацко !

Не искам да ми показвате нищо колега. Френска кола карана градско на 120 000 и немска такава на 300 000 км, но нищо не доказва/показва това. Какво означава мърлячи ... никой разумен човек на запад да речем няма да кара с калъф на волана, за да може следващия собственик да се радва на пазен волан. Волани се подменят, събличат и обличат ... гумичките на педалите се подменят. Така може да се окаже, че карате милионник с перфектен интериор. Не искам да влизам в полемика, но просто нападнахте човека с неговия избор, а колата сме/сте я виждали на снимка. :banghead:

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Нед 17 апр 2011 0:02

Lalas написа: Не искам да влизам в полемика, но просто нападнахте човека с неговия избор, а колата сме/сте я виждали на снимка. :banghead:

Заглавието на темата е "Как ви се струва тази оферта" ,за какво нападане на човека става въпрос ?? Просто всеки си изказва мнението за това което се вижда на СНИМКИТЕ понеже няма по какво друго да се съди в случая,ако не е искал такива мнения да не е пускал такава тема !

Потребителски аватар
ping23
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ping23 » Нед 17 апр 2011 0:42

за този кенеф няма да дам повече от 500 евра и то само за да я продам за 1500 тук.Както видяхте тук има коли за същите пари...да не говорим че тук можеш да си я провериш при твой майстор...

Потребителски аватар
passat123
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот passat123 » Нед 17 апр 2011 1:21

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=de&id=144663503&pageNumber=22&__lp=1358&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=25200&makeModelVariant1.modelId=25&minFirstRegistrationDate=1999-01-01&negativeFeatures=EXPORT&tabNumber=2

Колега да съм споменал ,че карам с кълъфи !
Не искам да доказвам нищо щом ти харесва такава кола то си е твое право .
Ок влез тогава в моблето пасати по на 300 и 400 хил. км са по добри от тоя !
То не е критери ,че колта като е Италианка не са и върнали км .
Горе е само една обява която по бих повярвал за км и всичко останало .

А за подмяната на гумичките на педалите то там си прав ама това по вероятно в Бг да се случи !

Lalas
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Lalas » Нед 17 апр 2011 16:42

passat123 написа:http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=de&id=144663503&pageNumber=22&__lp=1358&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=25200&makeModelVariant1.modelId=25&minFirstRegistrationDate=1999-01-01&negativeFeatures=EXPORT&tabNumber=2

Колега да съм споменал ,че карам с кълъфи !
Не искам да доказвам нищо щом ти харесва такава кола то си е твое право .
Ок влез тогава в моблето пасати по на 300 и 400 хил. км са по добри от тоя !
То не е критери ,че колта като е Италианка не са и върнали км .
Горе е само една обява която по бих повярвал за км и всичко останало .

А за подмяната на гумичките на педалите то там си прав ама това по вероятно в Бг да се случи !

Линка е за "цял" пасат от Германия, разцепен от каране ... волана е изтрит "на маркуч" и струва една чанта пари.
Може да е на истински 328 000 км, комби с изгнила 5-та врата и маншончето на скоростния лост погледни. Хайде сега да смятаме заедно
на колко ще ти "легне" в България като цена? 7-7.5 к лв за този пасат... не мисля, че е по-добър от този на колегата.
Няма гаранция и че колите в Германия не ги въртят. Малко са немците собственици на автокъщи :bowdown

Потребителски аватар
hooligan_sk
Модератор
Модератор
Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
Двигател: EA113

Мнениеот hooligan_sk » Нед 17 апр 2011 16:46

Много забележки очевидни има - преден капак, фарове, отзад се оправят задраните детайли - 700-800лв. Иначе всички са кенефи и всички трябва да си ги досглобиш сам :да:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”