Попадна ми една колона и реших да я сложа в колата, тъй като сегашните ми колонки са много зле
 . Не очаквам кой знае какво и от тази, но колко да вдига аларма по време на пътуване. CD-то ми е Sony CDX-GT424U. Ето две книжки за него - 1 и 2 Не знам дали има нужда да ги слагам, но все пак ..
. Не очаквам кой знае какво и от тази, но колко да вдига аларма по време на пътуване. CD-то ми е Sony CDX-GT424U. Ето две книжки за него - 1 и 2 Не знам дали има нужда да ги слагам, но все пак ..Ето я и сама колона -

Ето какво пише отзаде на говорителя -

Малкото говорителче не е свързано. Само пищялката е свързана към големия.
В колата имам свързани 4 колони - 2 Sony Xplode 8.9 мисля, че са (малки в таблото) отпред, а отзад 2 елипси 4х6. Искам да си сложа това в багажника. Пак казвам не искам кой знае какво, а просто да вади някакъв по-нормален звук
 Пробвах да откача едната елипса отзад и на нейно място да закача това голямото, но се чува съъъъвсем тихо. Как да го свържа, че да вади звук? Направо отзаде към чинчовете на CD-то дали ще стане?
 Пробвах да откача едната елипса отзад и на нейно място да закача това голямото, но се чува съъъъвсем тихо. Как да го свържа, че да вади звук? Направо отзаде към чинчовете на CD-то дали ще стане?Мерси.

Защо мислиш, че може да се запекъл?
 Защо мислиш, че може да се запекъл?