амортесьори за пасат б3

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
scirocco gt
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: амортесьори за пасат б3

Мнениеот scirocco gt » Вто 19 апр 2011 7:56

zfa159 написа:Мога да ти кажа да не слагаш Sachs от личен опит,без значение даи газови или маслени,цената им е доста висока и никак не оправдава лошото им качество,пък иначе има много варианти.Аз уважавам само Билщайн и Каяба и си слагам и работя с тях,от Монро имам ужасни впечатления и не работя с тях от вече няколко години.За Боге,силно зависи какви,понеже маслените им изкарват по-малко от година (отново личен опит),газовите им стават :)
Каяба си купувах задни съвсем скоро газови за мен лично,за комбито :) Цената им беше 110 на парче (без отстъпки,цена клиент) в Косер,гаранция 2 години ( дават я 25 месеца,никога не ми се е налагало да я позлваме,а съм слагал на доста клиенти в сервиза).
:beer

Тази статистика за Монро и Закс сигурно си я натрупал след дългогодишна практика и многобройни продажби!
Имам сервиз от 1999 година, но се занимавам с авточасти от 1991г. Амортисьори Монро продавам от 1994 и мисля, че съм реализирал минимум 8000-10000 бр. За този период и тези бройки не мисля, че имам повече от 15-20 бр. рекламации! Заявявам го най-отговорно!

Потребителски аватар
passenger
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот passenger » Вто 19 апр 2011 9:11

Колега не се сърди, но малкия брой рекламации никак не означава че продукта ти е качествен.

Но мисля че и не е правилно и да се казва ей онова е боклук и не става, говорейки за марки които са известни. 100 пъти съм чувал не си взимай от еди какво си, е, не си взимам, но другото ново, което си взема се скапва за същото време. И ?

Имам чуството че говорите за рекламите на праховете за пране. В 10 реклами казват нашия прах е мега добър в сравнение с обикновения. и така 10 пъти, отиваш в магазина а там само 9 вида прах за пране. Е, кой е обикновенния ? И кой става и кой не.

Иначе по темата вече 3 години съм с АЛКО газови, почуквам по стола.

Потребителски аватар
scirocco gt
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scirocco gt » Вто 19 апр 2011 11:21

passenger написа:Колега не се сърди, но малкия брой рекламации никак не означава че продукта ти е качествен.

Но мисля че и не е правилно и да се казва ей онова е боклук и не става, говорейки за марки които са известни. 100 пъти съм чувал не си взимай от еди какво си, е, не си взимам, но другото ново, което си взема се скапва за същото време. И ?

Имам чуството че говорите за рекламите на праховете за пране. В 10 реклами казват нашия прах е мега добър в сравнение с обикновения. и така 10 пъти, отиваш в магазина а там само 9 вида прах за пране. Е, кой е обикновенния ? И кой става и кой не.

Иначе по темата вече 3 години съм с АЛКО газови, почуквам по стола.

Изобщо не се сърдя! Това е статистиката! Това първо.
Второ продукта, ама изобщо не е мой, а на Монро, те си дават 2, 3 години гаранция! Вносител е Тех-ко.
И трето. Амортисьорите и праха за пране нямат нищо общо. С едното ти промиват мозъка всеки ден по радио, телевизия и т.н., а с другото получаваш информация от форумните разбирачи.
Аз също не ползвам Монро, не защото не ми харесва, защото за моите коли трябват амортисьори с по-специално предназначение!
Моето мнение е, че Монро е един перфектен амортисьор за стандартно предназначение също като Закс, Боге, Каяба и всички по известни марки, които се знае къде се произвеждат!

Потребителски аватар
Dpop
Автомобил: VW
Двигател:

Мнениеот Dpop » Вто 19 апр 2011 13:00

Върни се в “Passat”