Бих бил щастлив да ми дадете всякакви съвети и информация
Най-накрая нова кола, най-вероятно ТДИ :))
Най-накрая нова кола, най-вероятно ТДИ :))
Най-накрая предстои покупка на нова кола, (за съжаление за баща ми
) Лекото двоумене(но само леко) е между Skoda Octavia 2,0 TDI i Peugeot 407 1,8.. на една цена са , но ТДИ-то накланя везната към Шкодата.... та в момента усилено събирам информация за двигателя и за самата кола, по тестовете я хвалят, но нали знаете как е, като купува6 хи4 не ти се иска да се прекара6.... Попринцип има и поле за размисъл върху Jetta 2.0 TDI , ама там цената е съвсем друга
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Според мен Шкода е истинския избор наи-малкото съотношение качество-цена.Единствения минус на Октавията е че е от доста време на пазара(разбира се от тогава са минтали доста ревизии и феислифт).Иначе наи-доброто е да идеш на тест драив и на трите та даже и на някои подобен модел които не харесваш и да прецениш.При нова кола са много важни гаранционните условия-прочетни ги внимателно.
Скоро пътувах с такова комби до Италия. Много върви ! Други отзиви едва ли ще чуеш, моторът е сравнително нов. По-скоро търси отзиви за вносителите. Скоро във форума на Ситроен имаше тема С5 срещу 407 - виж мненията за СФА и АМК и ще ти настръхне косата. За съжаление в БГ е много важно от кого купуваш кола и какъв сервиз / виж превода на думичката / ще ти предложи. Че може да се вкараш в некъф филм ...
.
Благодаря на всички, които писаха! Ама това "много върви" не е ли малко относително
щото много върви спрямо какво? Иначе и аз съм сигурен 4е от 1.9 ТД на 2.0 ТДИ ще ми се стори че много върви, ама дали ще е така ако покарам някоя друга 130-150 коня кола 
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Върни се в “Дизелови агрегати”