ГТП - СБА Младост 3

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
kosara333
Автомобил:
Двигател:

ГТП - СБА Младост 3

Мнениеот kosara333 » Пон 25 апр 2011 11:45

Колеги, някой минавал ли е технически преглед в СБА-то в Младост 3?
Какво ви е мнението за това място? питам защото ми казаха някой негативни неща за там и се чудя дали да минавам колата там :roll:

Major_Bobi
Автомобил:
Двигател:

Re: ГТП - СБА Младост 3

Мнениеот Major_Bobi » Пон 25 апр 2011 11:59

Аз ходих там да ми регулират фаровете,няма такива идиоти.Държаха ми се все едно им искам нещо назаем.Да не говорим ,че затварят когато си поискат.По-добре иди на друго място.

Потребителски аватар
kosara333
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kosara333 » Пон 25 апр 2011 12:12

Major_Bobi написа:Аз ходих там да ми регулират фаровете,няма такива идиоти.Държаха ми се все едно им искам нещо назаем.Да не говорим ,че затварят когато си поискат.По-добре иди на друго място.

Други мнения?
Мене ми споделиха приятели, че дори колата да ти е изправна винаги изкарват, че примерно не са добре газовете или пък спирачката на задния мост държи слабо, или пък задно ляво или дясно колело държи по-слабо при дърпане на ръчната......
:roll: пускат ама накрая като ти дават документите ти казват абе не е добре имаш проблем, тоест искат парички :!:

Потребителски аватар
ak_47
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ak_47 » Пон 25 апр 2011 13:14

Ами аз минавах там по-миналата година преглед - наистина заядоха се за изгорелите газове - били в повече и ми вика :
"Еми така не мога да те пусна, кво прайм ?" и аз се правя на ударен и викам "Ми де да знам". "Ми дай 20 лв. и те пускам ...". Това ми е единствения рушвет в живота, и явно си е личало, и този ми вика "Сега да не ми заседнат тия 20лв.". А всичко си ми е изрядно - нормално е мотор на 20 години да попушва малко повечко, но като не знам какви са доп. стойности, знам ли дали се заяжда или не. На другата година минах на друг сервиз, и там ми мериха пушеците и нищо не са ми казали че са извън нормата ... Така че аз си правя изводи , че там са се заяли. Още повече че съм със СТ. регистрация . Освен това и прегледа ми беше с някаква отстъпка от гражданската, и него едва ли не го беше яд че ще платя по-малко и е рекъл да компенсира човека. :не:

Потребителски аватар
kosara333
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kosara333 » Пон 25 апр 2011 14:37

Един приятел минавал там миналата година, газовете му тогава били добре! но спирачките отзад били зле му казали, и ми казва аз дърпам ръчната в движение тя кове :lol: гумите се влачат отзад, пък оня на бремзата като тествал му казал, че недържи добре зядно ляво :screwy и му казал минаваш ама с внимание :screwy
Отишал пак тази година преди 5 дни и вече имал проблем с газовете :screwy пък спирачките били добре отзад без нищо да е правил, той се ядосал взел си документите и отишал на друго място и там никакви проблеми нямал нито за газовете нито за спирачките му направили забележка!
Тия явно ни правят на глупаци, просто дано повече хора прочетат темата и не ходят там :wink:
Любопитно ми беше дали наистина тия се заяждат и просят пари, но явно си е истина scare

Потребителски аватар
dragozow
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dragozow » Пон 25 апр 2011 14:59

Не им давайте пари, спокойно може да отидете на друго място.

brum
Автомобил: Golf Mk4
Двигател: AGU

Мнениеот brum » Сря 27 апр 2011 7:01

Е да, ама дали ще те пуснат няма значение - прегледа го плащаш за да те прегледат. Аз така имах проблем преди години с 3ката в Дианата на околовръстното. Бях с някаква отстъпка заради гражданската. Не ми били държали равномерно 2те колела на ръчна. То беше ясно, че искат пари 'щото минавам по тънката тарифа...

И от тогава все ходя по шанаджийските места за преглед. Колата ми винаги е повече от изрядна, но предпочитам да се разходя 2-3км повече отколкото някъв тъпир да ми се репчи за джобни.

Потребителски аватар
hooligan_sk
Модератор
Модератор
Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
Двигател: EA113

Мнениеот hooligan_sk » Сря 27 апр 2011 10:16

Абсолютни идиоти са в СБА младост 3, всичко казано за тях е вярно! Живея там и ги познавам, няма такива гадове!! :не:

Потребителски аватар
Tihon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tihon » Сря 27 апр 2011 16:33

Най-лошото от монополистите по време на прехода събрано на едно място. Отидете другаде.

Потребителски аватар
emohrisstov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот emohrisstov » Сря 27 апр 2011 17:13

hooligan_sk написа:Абсолютни идиоти са в СБА младост 3, всичко казано за тях е вярно! Живея там и ги познавам, няма такива гадове!! :не:

+1
Ходихме с колега. Арогантно поведение, досада, пъшкане, охкане и т.н.
Аз специално повече не издържам на такова поведение и още като ги видя такива обръщам и изчезвам.. :screwy

Потребителски аватар
Dead man
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Hyundai Sonata 2007
Двигател: 2.0 16V 145HP
Контакти:

Мнениеот Dead man » Сря 27 апр 2011 17:38

hooligan_sk написа:Абсолютни идиоти са в СБА младост 3, всичко казано за тях е вярно! Живея там и ги познавам, няма такива гадове!! :не:

Точно така. :deal :banghead: :banghead: :banghead:

Потребителски аватар
shotoman
Автомобил: VW Polo 6N1
Двигател: AEE 1997
Контакти:

Мнениеот shotoman » Сря 27 апр 2011 21:33

Преди 3 години ходих, знам, че ме въртяха половин час, офкаха, пъшкаха и накрая ме пуснаха, защото точно преди това бях обслужил колата до върха на антенката и реално нямаше за какво да се хванат .... чисто нови дискове и накладки отзад, отпред, масла, филтри, ............ абе просто си бях в нормите от всякъде. И наистина ме въртяха обаче, чудейки се за какво да се хванат. :012:

goldy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот goldy » Чет 28 апр 2011 3:45

Мнение :thumb_down

Последна промяна от goldy на Пет 20 ное 2015 20:48, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Fifa
Автомобил: VW Passat 5.5
Двигател: 1.9 TDI AWX

Мнениеот Fifa » Чет 28 апр 2011 8:48

И аз само негативни отзиви съм чувал за тях.
Веднъж ми се наложи спешно някой да погледне колата и бях в района, та ходих при тях, но просто ми казаха, че без записан час не могат да ме видят близките 2-3 дни :)

Потребителски аватар
alexx
Автомобил: SantaFe
Двигател:

Мнениеот alexx » Нед 01 май 2011 11:05

страшни мърлячи са бегай от там :012:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”