LILO&STICH написа:хаха,колегата не го оставя да почине возилото
Ами нормално.И аз да имах такова зверче

LILO&STICH написа:хаха,колегата не го оставя да почине возилото
ех,и ти либруте стана търгашPetrolhead написа:.
Както написах и на колегата продал съм 100тина рена и имам някакво изградено мнение за качесТвата им
Petrolhead написа:Каква завист бе колеги, ако някой си мисли че мога да завидя на някой заради това каква кола кара, жестоко се е объркал.
Всеки си има мнение и не мисля че който изказва негативно такова е защото завижда.
Както написах и на колегата продал съм 100тина рена и имам някакво изградено мнение за качесТвата им
tisho_psg написа:Petrolhead написа:Каква завист бе колеги, ако някой си мисли че мога да завидя на някой заради това каква кола кара, жестоко се е объркал.
Всеки си има мнение и не мисля че който изказва негативно такова е защото завижда.
Уважавам мнението ти.Кажи само колко такива Рена Меган Турбо си имал и какви впечатления за тях имаш? Питам защото май вече оспориха някой твой впечатления
Rakarov написа:...аз съм на 23 години почти и не търся някаква скучна и добре возеща лимузина...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: CECOTO111 1 и 73 госта