Проблем с газов инжекцион LANDI RENZO

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
p6118BH
Автомобил:
Двигател:

Проблем с газов инжекцион LANDI RENZO

Мнениеот p6118BH » Сря 06 апр 2011 18:54

Здравейте колеги,имам един много странен проблем,който за в момента от 6месеца се оказва нерешим.Колата е VW PASSAT 1.8 20V 125кс с мотор АРТ 2000г.Проблемът е следният-Като карам градско при тръгване на сфетофар при рязко подаване на газта колата започва да забива моцуна и да прекъсва (от 1200-3000)оборота,също го прави и при движение в колона на ниските обороти независимо от това на коя предавка съм.Колата започна от скоро да гасне като я форсирам и върна педала на газта.Като я окачиха в специализирания сервиз на Ланди нищо.Смених въздущния гилтър,свещи Денсо Иридиум,всички газови филтри,Газовия клапан чисто нов,ламда сонда,дебитомер,мембраните на изпарителя дори преди 5000км и нищо.Като подам рязко газ на място(препомпам педала)няколко пъти последователно пука в гарнето отдолу и съска отпред въздух(се едно е със спортен филтър).Днес ходих на ВАГ ком на бензинови настроики понеже ми казаха че от бензина работата се копира на газта(излезе бензинова помпа че работи на 1бар),смених я с нова за 750лв от оторизиран представител на VW-помпата е VDO.Проблемът си остана същият аз аз похарчих пари за един нов газов инжекцион.Слогиха ми дори чисто нови дюзи за проба на газовия и не се подобри работата.Моля помогнете като отида какво да гледат тези ,,майстори'',че не са ми излишни толкова много пари и с два кредита на главата.Благодаря предварително.

p6118BH
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем с газов инжекцион LANDI RENZO

Мнениеот p6118BH » Вто 12 апр 2011 17:32

:screwy :banghead:

Потребителски аватар
everlastt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот everlastt » Сря 13 апр 2011 13:36

пиши им във форума http://landi-bg.com/forum/index.php дано ти помогнат. Аз също съм с Ланди и нямам грижи-все още .

p6118BH
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот p6118BH » Сря 13 апр 2011 16:16

Писах но уви,никой не одговаря.Явно моят проблем не се среща в дебелите книги.Днес ходих пак на майстор-пак 30лв пресвиване на рамене и нищо на лице.

Потребителски аватар
van4ooo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот van4ooo » Сря 27 апр 2011 19:44

Нищо не споменаваш как се държи на бензин? Това,че няма отчетена грешка не означава,че всичко по запалителната уредба е изправно-отиди в читав сервиз според мен проблема е в запалителната система на колата.

Потребителски аватар
IANSTO
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот IANSTO » Съб 07 май 2011 8:44

p6118BH написа:Писах но уви,никой не одговаря.Явно моят проблем не се среща в дебелите книги.Днес ходих пак на майстор-пак 30лв пресвиване на рамене и нищо на лице.

Въпросният маистор проверява ли дали всичко е наред софтуерно с ел . управлението ?

Потребителски аватар
eurogas
Автомобил: Jeep
Двигател: 4.7 V8
Контакти:

Мнениеот eurogas » Нед 08 май 2011 8:40

Лелее голям майтап, Ландитата само се бият в гърдите че са номер едно в галактиката.....сега май се омазаха ! :applause:

Carfan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Carfan » Нед 08 май 2011 10:18

Колегата си е решил проблема,като откачил буксата на дебитомера и колата се оправила.
http://www.landi-bg.com/forum/viewtopic.php?f=23&t=596

jorogas
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jorogas » Нед 08 май 2011 11:34

голямо решение на проблема няма що, ама когато колата има проблем на бензин на газ няма как да стане перфектна, както разбирам проблема го имало и на бензин а за момента решението било да се изкл. дебитомера и да му коства по висок разход

landir
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот landir » Нед 08 май 2011 16:55

eurogas написа:Лелее голям майтап, Ландитата само се бият в гърдите че са номер едно в галактиката.....сега май се омазаха ! :applause:
Жорко тъкмо да се зарадва и то какво стана изказа се неподготвен. mhihi mhihi mhihi Малко радост за теб Жорееее ама много кратка.Ние трябва да умрем от кеф ако гледаме от теб. :applause: :applause: :applause: Роман можем да напишем от нета само за неволите на клиентите ви.Добре че имате много лаладжии да ви поддържат имиджа. :banana Как им се отблагодарявате един господ знае. :lol:

Потребителски аватар
eurogas
Контакти:

Мнениеот eurogas » Пон 09 май 2011 6:44

Ей, вярно ли така се лекуват проблеми, започвам и аз да изключвам дебитомерите, има ли някакви грижи дърпам дебитомера и готово, не се бях сетил. :beer

landir
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот landir » Пон 09 май 2011 13:54

Младо момче си като нас и има много да учиш. :lol: Ние си имаме ветеран който да ни насочва и помага,затова ни е лесно. :beer

berta
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот berta » Пон 09 май 2011 16:42

750 лв за бензинова помпа,колегата явно е луд тая помпа трее да е позлатена за толко пари бе брат

Потребителски аватар
eurogas
Контакти:

Мнениеот eurogas » Пон 09 май 2011 16:51

Зависи как си поддържаш колата, ако искаш да караш Пасат в оригиналния му вид е необходимо да ползваш оригинални части, купувайки китайска помпа за 80 лева вече не се знае в кой момент ще се повреди, за мен това вече не е Пасат а сбирток, така че всичко е въпрос на преценка. :beer

berta
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот berta » Пон 09 май 2011 19:39

ма няма такава помпа 750 лв бе човек ти знаеш ли че за тея пари си зимаш помпа каде може да храни 1000 коня ? луд ли си само ще ти кажа че на к жетроника боша дето трее да прави 6 атмосвери струва 300 лв а пича за неква умрела дето сиг трее да праи 2-3 бара е дал 750 лв ма няма кво да ви обяснявам се некак си трее да се подържат представителствата

Върни се в “Автогазови уредби”