Абе какво се занимавате с тия кошници...зимай новото FLY и бой
http://www.volkswagen.bg/files/bg/eleme ... 560212.jpg
Чисто нов автомобил на лизинг - мнения?
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Re: Чисто нов автомобил на лизинг - мнения?
110afn написа:Колега bnick бих те посъветвал да си погледнеш какво производство ти е главата.Във фирмата в която работя между 2006 и 2008 се закупиха малко над 100 (сто) Кадита. На 80 процента от тях пише MADE IN POLAND.Не ми се вярва на немския и западноевропейския пазар да има такива коли.По сноповете с кабелите има лепенки с обозначения на полски.Не се наемам да твърдя нищо, само говоря с факти.Колите са 1.9 ТДИ-105к.с. и ти се сещай що бяха по-евтини от 2.0 СДИ или от 1.9ТДИ-75к.с
Изобщо не е меродавно това. Моите лупи взети от Мерцедес еС-клас са произведени в Полша. На тях си го пише. И какво от това? Работят безотказно.

- StS
- Автомобил: Golf VI
- Двигател:
- Контакти:
everlastt написа:За мен новата кола е оправдана само , когато пътуваш интензивно.В противен случай са пари на вятъра -каско, необосновано висок данък, и не на последно място лошите пътища .Не си заслужава просто. Вземи си кола на 2 години , избери си я внимателно и ще си също толкова доволен колкото и от новата.Е разбира се няма да си първия , който ще и пръдне на седалката ама кво пък
По тоя случай и за да подкрепя казаното..
Ами не мисля, че ми трябват 2500лв на месец за да мога да си позволя нов автомобил. Не за друго, но в момента плащам 300лв на месец за Голф 4 и ги плащам вече година и три месеца, каското и гражданската също си ги плащам аз. Елементарната сметка е че 15 месеца х 300лв са - 4500лв, тоест вноските за почти 2 години на новия автомобил. А доходът ми е в пъти по-малък от 2500лв.
едит/
Golf Fly, разглеждах на страницата на ФВ България и доста ми допадна
Ще се гледа на място, също новата Астра хич не е лоша (въпреки някой негативни отзиви за нея).
едит/
Golf Fly, разглеждах на страницата на ФВ България и доста ми допадна

- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Колегата Жоро го каза много точно ,но изкам да добавя ,че трябва да се има и в предвид несигорният живот в момента и кризата.На много мои познати им взеха новите коли и джипове и пак си карат старите.А иначе новото си е ново.Карам Ивеко вече 3 години и го вкарвам в сервиз само за смяна на консумативи.Еее даде една две авариики ,но все пак е Ивеко! 

- Marto_VN
- Автомобил:
- Двигател:
bnick написа:Така като кажете. Например Пасат вариант се прави в един завод в европа. На поточната линия ли ги сортират, този за Германия, онзи за източна европа?
Вероятно да :
частите са едни и същи като части , но са направени от различни сплави примерно или материали, как примерно си обясняваш факта ,че има носачи за 60 лева броя и има същия носач за 30 лева ??? при всички части е така...
нещо такова е .
щото ако е произведена като за германия със скъпите по качествени части и като и шибнат митото ще стане непродаваема тука дори ще е по скъпа отколкото в германия...

Не забравяй че колите се правят по поръчка на дилъра..
все пак това не са тигани и тенджери

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Това са пълни глупости
При афтърмаркет частите нещата са съвсем различни. Според мен вероятността тук да се продават по-залежали в европейските складове бройки от дефектни такива е доста по-голяма. Чак ОТК-то им да ги сортира:
-Ммм, тая е хубава, ше си я оставимЕ в неМско
....
-Ммм, тази не ме кефи нещо как й се затваря вратата, да иде в Италия
...
-Ммм, що пък не запали от първия път??? Може да има проблем с електрониката, ама после пък си запали, абе да ходи за България да й се кефят бедняците

-Ммм, тая е хубава, ше си я оставимЕ в неМско
....
-Ммм, тази не ме кефи нещо как й се затваря вратата, да иде в Италия
...
-Ммм, що пък не запали от първия път??? Може да има проблем с електрониката, ама после пък си запали, абе да ходи за България да й се кефят бедняците

-
- Автомобил: Passat B8
- Двигател: ACDF 2019
Marto_VN написа:bnick написа:Така като кажете. Например Пасат вариант се прави в един завод в европа. На поточната линия ли ги сортират, този за Германия, онзи за източна европа?
Вероятно да :
частите са едни и същи като части , но са направени от различни сплави примерно или материали, как примерно си обясняваш факта ,че има носачи за 60 лева броя и има същия носач за 30 лева ???
нещо такова е .
щото ако е произведена като за германия със скъпите по качествени части и като и шибнат митото ще стане непродаваема тука дори ще е по скъпа отколкото в германия...
Не забравяй че колите се правят по поръчка на дилъра..
все пак това не са тигани и тенджеринали трябва да се продаде ..
Мита отдавна няма. Колите тук са по-евтини от същите в Германия, поради акцизите. Една и съща кола в различни държави струва различно, точно поради акциза. В САЩ са без пари, защото няма акциз. А за носача не знам, има и масла за 50лв и за 150лв

-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Колега с дохода който си споменал си карай Голфа защото с нова кола на лизинг ще изправиш ушите 

Е то тоя голф ми изправи ушите, ама айде... ще го мислим още доста. В момента като си правя разчет на сметките и г/д излиза 1 към 1. По-малките вноски на новата кола, се компенсират от по-скъпото каско, а гаранционния сервиз е по-скъп от на Голфа, но ще се чупи в пъти по-малко!
- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
sk. написа:А доходът ми е в пъти по-малък от 2500лв.
Стой се мирен и кротък с голфчето, така мисля аз
- Vidol Nikolov
- Автомобил: Jetta 1.6
- Двигател: PN
sk. написа:Е то тоя голф ми изправи ушите, ама айде... ще го мислим още доста. В момента като си правя разчет на сметките и г/д излиза 1 към 1. По-малките вноски на новата кола, се компенсират от по-скъпото каско, а гаранционния сервиз е по-скъп от на Голфа, но ще се чупи в пъти по-малко!
Ти си знаеш най-добре какви са ти вьзможностите,но ако дохода ти наистина е доста под 2500..примерно кьм 800 си карай голфа,или го продай ако ти идва нагоре и си купи нормална кола която можеш да си позволиш.
Представи си че стане нещо дето не се покрива от гаранцията..тогава кво правиш?
- Pacho B
- Автомобил:
- Двигател:
sk. написа:Е то тоя голф ми изправи ушите, ама айде... ще го мислим още доста. В момента като си правя разчет на сметките и г/д излиза 1 към 1. По-малките вноски на новата кола, се компенсират от по-скъпото каско, а гаранционния сервиз е по-скъп от на Голфа, но ще се чупи в пъти по-малко!
Аве човек изчакай до есента па може(евентуално) Франция и Германия да се залъжат и да ни приемат в шенген тогава за 24000 ше си купиш някой здрав голф GTI
- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
Първо Шенген ще го гледаме през крив макарон. Ама това друга тема.
Нещо не схванах ако ни приемат в Шенген и връзката с цената. Че то и сега GTI е 24 000 ама евро.
Нещо не схванах ако ни приемат в Шенген и връзката с цената. Че то и сега GTI е 24 000 ама евро.
- Чудомир
- Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
- Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES
Има няма преди време го дъфкахме вече тва
Няма части за различните страни. Има различни пакети от базови части. Айде вече стига с тоя "марков Ариел"...
Няма части за различните страни. Има различни пакети от базови части. Айде вече стига с тоя "марков Ариел"...

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”