Некоректен потребител - Golf6000
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил: Audi A3
- Двигател: AHF 2000
Некоректен потребител - Golf6000
Най-тъпата постъпка която може да се направи. Проблема е следния колегата продава ченджър и ми го праща и изрично го попитах дали става за Сеат Ибиза и той ми каза че става,обаче се оказа че не е прав.Помолих до да му го върна ,но той каза "Съжалявам да си погленал нали за това ти го пратих с опция да го погледнеш"
Да е жив и здрав
Да е жив и здрав
Re: Некоректен потребител-Golf6000
Бртле извинявай но ако аз ти пратя нещо и е стояло в теб...Също няма да си го искам
Според мен е прав да не си го иска обратно...

Според мен е прав да не си го иска обратно...
- Presian
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: BAG
Е, след като е с опция да го прегледаш, отваряш, гледаш и чак тогава плащаш. Щом не ти става на колата, не го плащаш. И от какво се оплакваш всъщност? Ми и мен да ме питаш 'сички чейнджъри са ми еднакви. И аз бих ти го пратил с опция за преглед, пък ако не ти хареса го връщаш и няма недоволни. Ама не-ти си си го прибрал и сега ревеш и класифицираш хората като измамници заради собствената си глупост!
Уф, чак ми омръзна от такива теми...

-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
И с поглед как да разбере дали ще тръгне на Сеат?
- ABSOLUT
- Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
- Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
- Контакти:
KirilGeorgiev написа:И с поглед как да разбере дали ще тръгне на Сеат?
В Еконт имаш 10 мин да прегледаш стоката.
Като си паркира Сеата пред офиса, отива с чейнджера и за тези 10 мин все ще разбере буксите стават ли или там каквото има да гледа.
А ако пък не си сигурен дали пасва, поискай допълнителни снимки, попрочети.
Аз ако не съм сигурен, не бих го купил чрез куриер.
- yoan4o
- магистрален бандит
- Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
- Двигател: Много газ и всичко ток
В случая всеки си има собствена истина.
Според мене след като купувача не е бил сигурен дали ще тръгне е трябвало да поиска опцията за проверка + проба за 15 минути. Еконт вече има и тази опция. В случая е имало опцията само за проверка
Тогава нямаше да има неразбрали.
Според мене след като купувача не е бил сигурен дали ще тръгне е трябвало да поиска опцията за проверка + проба за 15 минути. Еконт вече има и тази опция. В случая е имало опцията само за проверка

Тогава нямаше да има неразбрали.

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
ABSOLUT написа:KirilGeorgiev написа:И с поглед как да разбере дали ще тръгне на Сеат?
В Еконт имаш 10 мин да прегледаш стоката.
Като си паркира Сеата пред офиса, отива с чейнджера и за тези 10 мин все ще разбере буксите стават ли или там каквото има да гледа.
А ако пък не си сигурен дали пасва, поискай допълнителни снимки, попрочети.
Аз ако не съм сигурен, не бих го купил чрез куриер.

И всеки знае че 2-ра ръка закупена стока без гаранция си е риск!
Не познавам момчето лично, но съм си писал с него, и е точен!
Според мен нещо при купувача работата не е както трябва!
Имаш опция да го пробваш, трябвало е да я използваш, и ако не е станало да го върнеШ!
Нищо лично, ма колегата в тоя случай не е измамник!
Той е предположил че може да стане!
Но нека чуем и неговото мнение!
Абе единия не е знаел какво продава,а другия какво купува.На нещо такова ми намирисва работата.И в крайна сметка все единия е недоволен 

- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
За мен: купувача виновен. Трябвало е да иска тест и тогава да плати.
Сори за офф-а:
Колега, я ми обясни причината, поради която при две сходни ситуации в единия случай критикуваш продавача, а в другия купувача.
viewtopic.php?f=60&t=256053
Ти наясно ли си със себе си?
Стоя и се чудя какво да правя: като тръгна да се смея ми идва да плача, а след малко като тръгна да рева ми идва да се смея.
Сори за офф-а:
Presian написа:Е, след като е с опция да го прегледаш, отваряш, гледаш и чак тогава плащаш. Щом не ти става на колата, не го плащаш. И от какво се оплакваш всъщност? Ми и мен да ме питаш 'сички чейнджъри са ми еднакви. И аз бих ти го пратил с опция за преглед, пък ако не ти хареса го връщаш и няма недоволни. Ама не-ти си си го прибрал и сега ревеш и класифицираш хората като измамници заради собствената си глупост!
Колега, я ми обясни причината, поради която при две сходни ситуации в единия случай критикуваш продавача, а в другия купувача.
viewtopic.php?f=60&t=256053
Ти наясно ли си със себе си?
Стоя и се чудя какво да правя: като тръгна да се смея ми идва да плача, а след малко като тръгна да рева ми идва да се смея.
-
При мен е седяло не повече от 2 часа като писах на колегата. Не съм за 50 лева ако някой го иска тоя ченджиър да ми каже да му го пратя ей така подарък. Все едно аз да пратя на някой нещо то да не му свърши работа и аз да кажа ами сори пич.Това ли е "КОРЕКТНОСТ"
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Само да вметна, че на баща ми на Волвото ченджъра не пасна на друго, което бе същото. Причина: Сменен касетофон и кабел (обаче на кое от двете незнам).
-
Golf6000 написа:

lambo_sl:Колега имаш ли идея дали ще стане на сеат ибиза 2001 година
Golf6000 написа:
Ще стане без никъв проблем имам и кабели само че не съм ги свалил от колата! Свалил съм го от голф 4-чейнджъра има и планки за монтажа мога да ти пратя по добри снимки по скайпа при интерес!
може да ти го пратя по еконт със опция да го разгледаш даже и да го пробваш като решиш пиши ми и ако искаш да ти го пращам да ти свалям ли кабелите за него или си имаш????????????
lambo_sl:Колега ако можеш там кабелите да ми пратиш ако можеш или ако въобще си съгласен де
Golf6000:колега пратих ти чейнджъра ще е при теб във понеделник а кабелите ако дадеш 20 лева ще ти ги пратя защото са фабрични под мукети прагове и ще испочупа сумати щипки докато ги махна а и те вървят отделно допитай се пак до някой специалис ако ти излизат изгодно няма проблем ако не питай във магазин някой за музика аз всеки ден влизам във форума пиши какво си решил няма проблем

lambo_sl:Колега имаш ли идея дали ще стане на сеат ибиза 2001 година
Golf6000 написа:
Ще стане без никъв проблем имам и кабели само че не съм ги свалил от колата! Свалил съм го от голф 4-чейнджъра има и планки за монтажа мога да ти пратя по добри снимки по скайпа при интерес!
може да ти го пратя по еконт със опция да го разгледаш даже и да го пробваш като решиш пиши ми и ако искаш да ти го пращам да ти свалям ли кабелите за него или си имаш????????????
lambo_sl:Колега ако можеш там кабелите да ми пратиш ако можеш или ако въобще си съгласен де
Golf6000:колега пратих ти чейнджъра ще е при теб във понеделник а кабелите ако дадеш 20 лева ще ти ги пратя защото са фабрични под мукети прагове и ще испочупа сумати щипки докато ги махна а и те вървят отделно допитай се пак до някой специалис ако ти излизат изгодно няма проблем ако не питай във магазин някой за музика аз всеки ден влизам във форума пиши какво си решил няма проблем

А ти защо не си го пробвал при получаването?Заради липсата на кабели ли?
-
los_tigros написа:А ти защо не си го пробвал при получаването?Заради липсата на кабели ли?
Да
- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
То и трябва някой да му даде да го пробва. 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”