vgz написа:как не го досрамя някой да вземе на полото резервната гума и другия багаж от закрития парк![]()

vgz написа:как не го досрамя някой да вземе на полото резервната гума и другия багаж от закрития парк![]()
Ivo_W12 написа:... най-важното за което отивам на всеки събор е да се видя с готини хора обединени от идеята Фолксваген. Няма какво повече да кажа , недоволни и мрънкащи има и виняги ще има по важното е че тези които оценяват какво правят организаторите за нас са наистина много ! Благодаря на всички организатори и хора които се включиха в това мероприятие.
mitaka_gti написа:Едно голямо браво на Организаторите.Бях и двата дни,изкарах си чудесно,запознах се с много нови хора,видях доста интересни коли.
За съжаление имаше и такива и те бяха за надсвирването.Бях с моя приятел със сребърния голф 4 с 4-те 12-ки,повечето го знаят от Крушуна.Вместо колегите с другите музики да дойдат и да си говориме за музики,седяха отстрани и пращаха "агенти на разузнаване"Не вярвам да има човек отишъл на събора, за да печели купи и медали от пластмаса. Не ми се иска да вярвам, че има такива.Накрая при WC-тата се раздаваха пари на съдиите от ЕММА,при влизането на нашата кола се правиха нови настойки на апаратурата за замерване.Ние не сме отишли да се състезаваме,музиката в Голфа е направена за кеф
.Разбирам че колегите си правят реклама на фирмата която им прави музиките и за тях наградата е много важна,но не е това начина.
mk2_Golf83 написа:GREEN_lADY написа:дооообре беше
Никаде не те видях,питах за теб и никой не те е виждал ......
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 25 госта