Искам да ви помоля колеги ако е вазможно или ако някои знае каде мога да мина годишен технически преглед много много спешно .. Абитуриентският ми бал е утре и сам решил да отида с моята кола на проблема е там че не е минала гтп. Понеже утре е 24 и никои няма да работи като днес ако има някои колега които знае каде може да се мине гтп в Варна да пише. Умолявам всеки които може да помогне с нещо да помага .. Благодаряви предварително !!!

Може ако наистина няма къде, да звъннеш на някой от хората в пунктовете.Ще им бутнеш още някой лев отгоре и може да стане работата. Все пак и те са хора...и те семейства хранят. Другият вариант (който не ти препоръчвам) е ако те спрат да се правиш на дръж ми шапката,но това ако ти е изтекъл прегледа примерно преди ден-два. Иначе приятно изкарване утре 

! ГТП съм минал на 26 юни миналата година. Дали ще има проблем, ако забавя някой и друг ден, и да мина в началото на юли? Освен, разбира се, риска, да ме санкционират от КАТ, ако ме спрат? Колко е допустимото забавяне на ГТП?