Благодаря

bRyM4o написа:Спокойно пичове, ерата на ксенона е към своя край... май тенденцията вече се насочва към фарове със светодиодно осветление, затова не се жалвайте толкова за тия ксенони. Поздрави!

stan4o_mc написа:Не разбирам защо трябва да се забранява допълнително монтиран ксенон? Толкова ли не може да се установи норма за реглаж (височина на фара/ъгли/посоки)...? Минавайки ГТП, ако не отговаряш на стандартите -> спиране от движение до влизане в норма. Ако всичко е както трябва - караш, без значение дали светлините ти са монтирани от бай Вълчо или от сертифицирана с 200 тапии фирма.
. Също съм "ЗА" забраната на нефабричните ксенони, като си оправи човек рефлекторите и има релета /други марки автомобили си ги слагат фабрично 
1,9TDI написа:
А да специално за Венто незнам как ги правят тези реглажи на фаровете, но след като ми го направиха късите ми светеха толкова нагоре, че нямаше никакъв смисъл да пускам дълги, то и без това щяха да си светят някъде из небесата.
Просто трябва да се свали линията под нормалното от на халогенния.
А за пресветкането - не е критерий, защото аз също не пресветкам на разните тъпаци срещу мен, защото няма смисъл. Нищо лично към никого тук Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 88 госта