Колата е ибиза 1,4 ТДИ 2003 (Знам че съм с сеат,но моторите са еднакви...а там не могат да ми помогнат( за сега) )
Бял дим,и губи обороти ТДИ ПД
-
ivakopk
- Автомобил:
- Двигател:
Бял дим,и губи обороти ТДИ ПД
Хораа май аз съм с най "калпавата" ибиза нямам думи....Днес както си карам и гледам зад мен бял дим......Колата пуши бяло много,мени постояно обороти....И се почна-Пробвах да не би да гълта въздух с горивото(закачих директно шише-помпа)същата работа....После я закачих на компа,да видя дюзите-впръскват си,но нещо не как трябва май(когато си решат тогава впръскат.Няма никакъв ред)Според вас какво може да стана с мойта кошара
Колата е ибиза 1,4 ТДИ 2003 (Знам че съм с сеат,но моторите са еднакви...а там не могат да ми помогнат( за сега) )
-
red.devilll
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Бял дим,и губи обороти ТДИ ПД
ivakopk написа:Хораа май аз съм с най "калпавата" ибиза нямам думи....Днес както си карам и гледам зад мен бял дим......Колата пуши бяло много,мени постояно обороти....И се почна-Пробвах да не би да гълта въздух с горивото(закачих директно шише-помпа)същата работа....После я закачих на компа,да видя дюзите-впръскват си,но нещо не как трябва май(когато си решат тогава впръскат.Няма никакъв ред)Според вас какво може да стана с мойта кошара
viewtopic.php?f=13&t=201662
- ifidik
- Автомобил: Corrado TDI 4x4
- Двигател:
- Контакти:
изглежда имаш дюза за смяна.
-
ivakopk
- Автомобил:
- Двигател:
Да за сега това е най-може да е.Мислехме изгорял клапан но замерихме компресията и тя е повече от перфектна 30.....Днес ще провериме и помпата....и продължаваме на пред свалеяме диузите и ще ги носим на стенд
Не изгоряла а запушена
( като я закачих на АТС-а ми показа че на 3-ти цил.вкарва повече гориво от другите две.Което ме навежда на мисалта че е запушена и пика(капче))
Не изгоряла а запушена
- passat123
- Автомобил:
- Двигател:
За мене лично е или дюза или издухано турбо !
Казвам го от личен опит с ауди 2.5 тди което
пушеше бял дим !
Казвам го от личен опит с ауди 2.5 тди което
пушеше бял дим !
-
ivakopk
- Автомобил:
- Двигател:
За мен ако беше турбо до сега да няма и капка от маслото 
Диуза е 95%
Диуза е 95%