nokiangage написа:Супер е 2-ката...Ловеч пак се изявиха
, много се кефя като видя някоя стара 2-ка или 3-ка с ОВ номер - или вратите се вдигат, или цвета е нов или някой стегнат Пасат Б2 с готини джанти ...абе все нещо има пипнато! Поздравления още веднъж, че си пропуснал "тъй модерните" сини пръскачки, светещи перки и подобни (изобщо се чудя как някой става рано сутрин, задава си въпроса - Как да си загрозя колата и да дам пари? и започва
) и наистина всичко е супер по колата ти като идея и изпълнение, ама да те питам - всмисъл имаш ли други неща които си намислил?
Vidol Nikolov написа:Колегата много добре е избрал име за неговия проект.
Изявил се е като стратег и мислилтел сьс всичко което е направил по автомобила.
Още ведньж браво за хубавата кола и добре свьршената работа
Колега замислил съм пребоядисване и смяна на мотора с 1.8т живот и здраве да събера парички.Като се вкара за боя ще изчезнат драшките на вратите багажника да се изчисти номера да слезе долу на бронята,чистачката да се махне,и разни други дреболии...
Supawiza написа:Точно това имам предвид колега.
Това е на Никола която си дал за пример и е много добра но нещо се отказа от нея за съжаление.
golfmk1 написа:И не си махай дръжките на вратитеНамери си ауди врати за донори или си остави оригиналните
Всички други варианти са грешки
stefan4o написа:Все пак нали има една ролка в повече за въртене, която е на помпата на хидравликата. Но чак осезаема разлика да има не ми се вярва, тя се товари най-много, когато воланът е навит докрай в някоя посока.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 39 госта