Колеги,искам да направя едно летуване в троянския балкан около село Дебнево и река Видима.Разбира се искам и да поканя всички любители на марката да се съберем,видим,пийнем хапнем ловим рибка и се позабавляваме заедно.Местото е известно на голяма част от Форума,там се прави сбирка, мисля трета година вече 

.Аз лично го знам от около 30 години летувал съм с родителите си като малък и са ми останали много хубави спомени.Миналата година бях пак там и се радвам,че е останало непокътнато от варварската ръка на човека 

.местото го има на доста снимки във форума от колеги,но все пак да кажа,че има мнооого место,достатъчно сенчести полянки,уникална река с прекрасни вирчета за къпане,гладки скали за плажче и много рибка....абе супер дивотийка 

водата е неестествено чиста става за миене на всичко 

,има достатъчно дърва за огън,селцето е много близо 1-2км. има си всичко в магазините дори и лед в торбички си купих от там/за мастичката 

/.С две думи местото си става от всякаде 

.За СИНХРО бусовете съм сигурен,че ще има уникални маршрути все пак се намира на едно от най-хубавите места на Стара планина,има и какво да се види в близост-Беклемето,топлите извори на Шипково няколко пещери и разбира се Величието на Светата Троянска обител/Троянския манастир/и още много други..Ще осигуря ток за осветление и музика,барбекю пушилня за пресните пъстърви,РАКИЯ и Шуменско 

полеви душ,неголям хладилник и куп други нужни неща за къмпинг.Там все още не се плаща нищо така,че всичко е въпрос на желание и малко гориво.Датата е 1 юли петък.Искам да поясня,че не е официална среща а просто възможност да си прекараме заедно някой и друга вечер 

,от тук тръгваме малка но задушевна компания,всеки присъединил се е добре дошъл.Много се надявам да видя всички с които се познаваме.но ако не всички поне някой 

/и да се запозная с нови за мен хора и фенове.Амин