Положението е следното - баща ми реши да си купи кола и след оглед си хареса един пасат 1.8 моно , 93 година. Казах му да не го купува поне от това коеот съм чел не отговаряше на изискванията и беше много съмнителен, но все пак той реши да си купи тази "счупена" кола. Имаше теч на масло , оказа се семеринг на колянов вал, температурата се качва до 110, но след проверка се оказа , че е около 95 ( измерена с дигитален уред), но вентилатора включва не винаги ( май когото си поиска). При работа на свободен ход двигателя претриса, видимо оборотите играят въпреки , че няма оборотомер. При подаване на газ двигателя започва да се държи странно в първия момент - не се форсира веднага ами има период в който сякаш се мъчи и тогава се изфорсирва. Това се усеща и когаот тръгвам на кръстовище ако не е подадено предваритлено малко газ забива "муцуната" и тогава ускорява ( даже така успях да го загася веднъж). Ако някой може да ме посъветва от какво може да е .. и какви проблеми би могло да има.. какво да се смени или провери ще съм много благодарен.

Забравих да спомена , че при палене (когаот е стояла няколко дена без да е карана) пропушва доста сериозно - излиза синкъв пушек.
P.S. до сега съм нямал опит с VW само с опел .....