Става въпрос за разликите между различните модели, изпаднах в тих ужас, като видях сайта на Кони - има сума модели различни окачвания за Г2 само и са различни за GL/GT/GTI/GTI16v/GTI16v след 90-та/G60 ... ето тука един screenshot от сайта им с моделите които евентуално ще станат на моят колица, ако някой ме светне на разликите и кое е най-добре да избера за максимална стабилност (комфорта съм го отдавна)
ето снимката:
П.П. Постнах тук, за да се види темата, ако модовете преценят, да я местят в технически или тунинг ...
Първо- недей да ходиш в Руди, щото и те самите не знаят ни к'во имат, ни кво продават! Казвам го от личен опит- дано не съм прав! В каталога са описани различни амортесьори в зависимост от това дали са само пълнители(за предните); дали са с външно регулиране; дали са със скъсена дължина и т.н. В момента аз съм с 8040-1062Sport (задни) , а за предни мисля да взема 8741-1204Sport. От една серия са! Знакът с кранчето означава, че са с външно регулиране; U- подобния знак означава че са със скъсен ход, а другите означения не ги знам наизуст, но ги гледах в каталог на Кони! Освен това се предласгат и чисто маслени и газомаслени амортесьори, ама кои са...?