Хидравлика - Голф 3
- PESHERLAN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
хидравлика
Колеги,за да не отварям нова тема,искам да попитам,хидравличната рейка на Голф 3 става ли на Голф 2,като гледам по окачването няма разлика,но все пак да попитам!!!
- protoberans
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
AUDI написа:По-добре карай така и след време смени автомобила, защото с тази хидравлика ще се вкараш във филми според мен. Имам наблюдения от Голф 2 55 коня, при който като запалиш фаровете когато е на място започва да тресе, представям си 60 конявото 1.4 какво ще прави когато го натовариш с хидравликата...
И какво ще прави като го натовариш с хидравлика?
моя е 1.4 и си има.
Иначе никс е написал какво трябва.
мисля че ще се намери за 200 от морга, иначе гледам хидравличната помпа нова струва около 900 :С
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
аз реших проблема с по тънки гуми....сега си се върти сравнително леко воланчето.....а за монтиране на хидравлика е цифра пари за труд, части и така нататък....не искам да се меся ако си взел решение, но според мен продавай тази кола за 3800-4000 и сложи от тебе 1000лв и си купи едно читаво голфче направо със серво....УСПЕХ!
- Taffy
- Автомобил: Audi A4
- Двигател: ADR 2000
ОК без хидравлика сме, ама може ли в един момент да започне да се върти волана по тежко от преди. Нещо може ли да стане ан механиката или някой елемент да е за смяна.
Един приятел ми смени втулките и тампоните, за известно време се въртеше тоя волан знбачително по лесно, ама пак нещо му стана.
Голф 3, 1,4ABD 1991г.
Един приятел ми смени втулките и тампоните, за известно време се въртеше тоя волан знбачително по лесно, ама пак нещо му стана.
Голф 3, 1,4ABD 1991г.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”