Камерите по пътищата
- golfmaniak666
- Автомобил: Golf 4 TDI
- Двигател: AHL
Камерите по пътищата
Колеги днес стана една беля.карах по новата магистрала която свързва перник с софия.та случаино подминах разклона за владая и се наложи да импровизирам а именно огромната грешка да направя обратен завои на първиа тунел посока от перник за софия видях че няма движение и го направих но после забелязах камера да стои на входа на тунела та се чудех дали тези камери записват само привишената скорост или всичко?ето снимка на въпросното съоражение.а някои знаел до колко време може да получа честитката?
Последна промяна от golfmaniak666 на Съб 23 юли 2011 19:52, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Камерите по пътищата
Не може 24 часа постоянно да снимат, те само правят снимки като караш с превишена скорост (тогава се задейства) според мене. Няма да се плашиш 

- miro_87_pk
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
абе колега не сам сигурен мисля че тези камери ги гледат за трафик и за патните условия кога и как да светят знаците които са по тамни от другите забравих как ги водят нека някои по компетентен колега да каже че и мен ме заинтригува вапроса.Не вярвам да е само за снимки когато я пуснаха парвата вечер профучах през нея с 170 км до сега трябваше да сам сложил книжката на дравника.
- tisho_psg
- Автомобил:
- Двигател:
Според мен снима всичко.
И колега,направил си груба грешка (нарушение)
И колега,направил си груба грешка (нарушение)

- golfmaniak666
Може ли по въпроса да се произнесе някои запознат с камерите колега или някои пътен полицаи. и бирата е от мен

- apa6o
- Автомобил: Skoda Octavia 1Z
- Двигател: BKD
Към камерите няма радар, не са сертифицирани от никоя институция, оказва се, че от такава камера акт май е невъзможно да се напише, стига ли ти инфото 

- golfmaniak666
Колега дано е така че не искам да сам с много малко точки и направо не ми се мисли ако доиде акт.
Последна промяна от golfmaniak666 на Нед 24 юли 2011 16:04, променено общо 1 път.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
golfmaniak666 написа:Колега дано е така че сам с много малко точки и направо не ми се мисли ако доиде акт.
ехе.Правите неистови нарушения сами,после ревете за точки и актове

Ужасни сте

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Щом си с малко точки, значи не е инцидентно нарушение, ами системно си ги правиш.....
Това са трафик камери, за скорост не могат да те снимат, но за такова нарушение нищо чудно.
Сега ти остава да си седиш и да се притесняваш
Това са трафик камери, за скорост не могат да те снимат, но за такова нарушение нищо чудно.
Сега ти остава да си седиш и да се притесняваш

- feikot
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN AVG
Бе принципно този тип камери се активират при засичане на обект,движещ се с 15 км повече от тази която е разрешена със знак.Светва,снима,плащаш.Дали са легитимни,дали са активни и прочие,е конкретен въпрос.
ПС.Сега видях каква е камерата.Тези наистина са като охранителните камери,снимат и да речем на 24 часа или 48 часа се изтрива инфото.
ПС.Сега видях каква е камерата.Тези наистина са като охранителните камери,снимат и да речем на 24 часа или 48 часа се изтрива инфото.
- golfmaniak666
Колеги въпросната камера се оказа че не е към кат а е охранителна и служи за следене на трафика.Информацията ми е потвърдена от шефа на кат Перник.явно ще запазя ЗЛАТНИЯ талон.
- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Дам...да не говорим, че и правиш нарушение още едничко, тъй като там изпреварването е забранено