1. Кой от двата датчика на снимката е за диода на температурата.
2. С какво съпротивление мога да "излъжа" диода на таблото ,все едно датчика работи.
Нямамpas1.8mi написа:Имаш ли букса на разширителното казанче?Ако имаш я изключи за проба!
Колега според теб проблема е в посочената от теб интегрална схема на таблото ? или също може да е студена спойка ? Понеже някъде из форума някой беше писал ,че ако диода мига значи е датчик ,а ако свети продължително значи е табло.pas1.8mi написа:Щом ти отчита правилно температурата,проблема е в праговата схема в таблото!Обикновено се използва ИС741,коята буквално струва стотинки!И да манипулираш датчика,ефект няма да има!
Gazaro_wow написа:Колега според теб проблема е в посочената от теб интегрална схема на таблото ? или също може да е студена спойка ? Понеже някъде из форума някой беше писал ,че ако диода мига значи е датчик ,а ако свети продължително значи е табло.pas1.8mi написа:Щом ти отчита правилно температурата,проблема е в праговата схема в таблото!Обикновено се използва ИС741,коята буквално струва стотинки!И да манипулираш датчика,ефект няма да има!
Ясно. Благодаря тиpas1.8mi написа:Gazaro_wow написа:Колега според теб проблема е в посочената от теб интегрална схема на таблото ? или също може да е студена спойка ? Понеже някъде из форума някой беше писал ,че ако диода мига значи е датчик ,а ако свети продължително значи е табло.pas1.8mi написа:Щом ти отчита правилно температурата,проблема е в праговата схема в таблото!Обикновено се използва ИС741,коята буквално струва стотинки!И да манипулираш датчика,ефект няма да има!
Ако ти отчита вярно температурата(така пишеш по-горе),проблема не е в датчика,а в таблото(кофти спойка,чип....).
Не никога не съм чакал и не се е включвала лампата след запалване. От около седмица ми мига диода, за това помислих ,че е датчика.anrus написа:При палене изчакваш ли диода да спре да мига преди да запалиш колата?
hinev написа:Здрасти колега и при мен е така от 6 месеца вече не ми прави впечатление
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 92 госта