Колеги, надявам се скоро да ви стана съмишленик по автомобил. Харесал съм го този VW Bora 1.9TDI 110k.с. , с чип тунинг бил., декември 99г, на 158000кв, всички екстри за цена от 11 000лв. Понеже нямам наблюдения върху VW като марка и модели PLEASE HELP, какво ще кажете за тази кола, бива ли я, струва ли си парите? И още нещо каде е най-добре да я заведа на диагностика ако реша да я взимам!!! Много благодаря на всички който ще ми отговорят!
ЛЕКА И БЕЗАВАРИЙНА ОТ МЕНЕ!!!

VW BORA 1.9 TDI - какво ще кажете за нея???
- Mega
- Автомобил: VW Bora 1.8 - 4Motion
- Двигател: AGN - 125
- Контакти:
Re ...
И аз съм загледал за Bora TDI, но търся 130 коня. А за тези пари дето си написал не съм видял свестна Bora? Гледай добре какво купуваш!
Записваш си час примерно при Ваското1 да се качи с теб за едно кръкче в Бора-Бора с лаптопа си в ръце и ще ти каже мноооого интересни неща, предполагам.
Аз карам Бора TDI, но с по-добрият двигател, който е пумпе-дюзе и е 115 коня. Бъди сигурен, че за тези пари има нещо гнило. Не е реално. Или на човека просто му трябва спешно кеш, но това предполагам щеше да ти го каже.
Успех!
Аз карам Бора TDI, но с по-добрият двигател, който е пумпе-дюзе и е 115 коня. Бъди сигурен, че за тези пари има нещо гнило. Не е реално. Или на човека просто му трябва спешно кеш, но това предполагам щеше да ти го каже.
Успех!
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”