Волан на пасат б3
-
stenli000
- Автомобил:
- Двигател:
Волан на пасат б3
Здравейте колеги.Извинявам се че пускам нова тема,не намерих нищо с търсачката имам пасат Б3 1.8 моно 88г.RP.Имам луфт във волана /на горе-на долу/ мисля че е от лагера искам да попитам как се сваля волана ако някой има представа моля да обясни по-подробно? Волана ми е втория от снимката която прилагам надявам се някой да може да помогне Благодаря предварително.
- ivchoto
- Автомобил: SUBARU OUTBACK
- Двигател: 2000
Re: Волан на пасат б3
[quote="stenli000"]Здравейте колеги.Извинявам се че пускам нова тема,не намерих нищо с търсачката имам пасат Б3 1.8 моно 88г.RP.Имам луфт във волана /на горе-на долу/ мисля че е от лагера искам да попитам как се сваля волана ако някой има представа моля да обясни по-подробно? Волана ми е втория от снимката която прилагам надявам се някой да може да помогне Благодаря предварително.
За сваляне се сваля много лесно:1 Вадиш пласмасовата капачка:2 Развиваш болта,но не докрай и клатене(ляво дясно) излиза.А относно луфта най вероятно е от лагерчето,но там е
първо и второ
така че успех 
За сваляне се сваля много лесно:1 Вадиш пласмасовата капачка:2 Развиваш болта,но не докрай и клатене(ляво дясно) излиза.А относно луфта най вероятно е от лагерчето,но там е
първо и второ
така че успех 
-
stenli000
- Автомобил:
- Двигател:
Опитах да извадя пластмасовата капачка но не успях имали някакъв начин на вадене
- К.Одаджийски
- VW експерт

- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Само с теглене, но с плавно движение докато изщракат пластмасовите копчета. Трудно е, но не трябва да дърпаш с много резки движения, защото ще изпочупиш крачетата.
-
stenli000
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря за отговорите колеги
утре ще пробвам дано се справя без да изпочупя пластмасите.
утре ще пробвам дано се справя без да изпочупя пластмасите.Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 42 госта