Колеги здравейте!!!
Може ли някой да ми каже в какво състояние е пътя от гр.Стамболийски до гр.Гоце Делчев през гр.Доспат???
Благодаря предварително
Състояние на пътя-Стамболииски-Гоце Делчев през Доспат
-
- Автомобил:
- Двигател:
Състояние на пътя-Стамболииски-Гоце Делчев през Доспат
Последна промяна от Pichaga на Чет 11 авг 2011 22:04, променено общо 1 път.
Причина: ДоспаТТТТ
Причина: ДоспаТТТТ
- djaksel
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Състояние на пътя-Стамболииски-Гоце Делчев през Доспад
колега избрал си точния маршрут,пътя е добър поне до доспат съм сигурен че е перфектен,но доколкото знам и след това е супер пътя,от стамболийски ще минеш през кричим михалково после преди девин внимавай че има кпп пункт и могат да те спрат,след кпп-то на 1–2км трябва да завиеш на дясно за доспат,ще минеш през настан,грохотно,тешел където трябва да внимаваш да не хванеш към триград на един остър завой ще следиш борино,доспат,след тешел имаш малко нагорнище около 5–6км,стигаш в борино само направо по главния път стигаш в доспат там малко трудно да не се объркаш но ако следиш табелите и питаш хората няма да сбъркаш от там нататък не съм пътувал скоро и немога да ти кажа с точност,мога да ти кажа къде да внимаваш за минцифайки,значи между михалково и девин на новия път внимавай,на кпп-то където ти писах по горе,след това след настан има една права има и бензиностанция на правата и има знак 60 внимаваи и след правата има един тунел на него също внимавай,съшо така в настан много внимавай,на самия остър завой на разклона за борино също седят някой път,като влизаш в борино може да има,и внимавай ако ти се наложи с да даваш пари на минцифайки,че много трудно взимат,тва е което мога да ти кажа надявам се да съм ти помогнал,ако можеш сподели кога ще пътуваш! 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря много колега.Дано да не ми се налага да давам парички ;( пак
- djaksel
- Автомобил:
- Двигател:
Кога мислиш да пътуваш?
- Muncho
- Автомобил: