Здравейте,
Отново с молба за Вашата помощ.Маршрута е:Русе-Шумен-Смядово-Айтос-Бургас-Царево.
Основно ме интересува отсечката Шумен-Смядово-Айтос-Бургас,защото никога не съм минавал по този път.Моля за мнения и препоръки.Благодаря много!
Впечатления за Маршрут Русе - Царево.
- jorostamenov
- Автомобил: golf 3
- Двигател: abs 92 1.8mi 90k.c
Re: Впечатления за Маршрут Русе - Царево.
здравей колега значи миналата година пътувах софия-царево пътя е добър значи от айтос до царево нямаш проблеми но русе-айтос не мога да кажа никога не съм пътувал този маршрут 

-
los_tigros
Също така,БГМАПС ми го дава маршрута 305 км.Възможно ли е да е толкова?
- Andonov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Aко не вярваш на бгмапс, ползвай гугле мапс. ЦЪК
Много по-добро е.
Много по-добро е.
-
los_tigros
Другия вариант е Шумен-Провадия-Айтос и пак нататък.Кой е по-добър от двата варианта.Идеята на цялото упражнение за който не се е досетил,а да избегна минаването през Варна 
-
bayspiro
- Автомобил:
- Двигател:
los_tigros написа:Другия вариант е Шумен-Провадия-Айтос и пак нататък.Кой е по-добър от двата варианта.Идеята на цялото упражнение за който не се е досетил,а да избегна минаването през Варна
И за к'во??! Да се наденеш на офроуда на Айтоския проход?
Миналата есен Пасатя щеше да се разпадне, щото хванах вяра на един камионджия, че пътя бил ОК. Той убав, ама за камион!ОПсс.. Може да си с ТУАРЕГ
-
los_tigros
Да,и аз говорих с нашите шофьори.Наистина ми казаха че Айтоския и Ришкия проход не са добри.Ако въобще ще ходим до Царево ще минем през Варна.Благодаря на всички колеги.
- deversant
- Автомобил:
- Двигател:
Преди 2 години беше отврат,дали даже не беше миналата година...
Първа-втора....първа-втора....задна-първа
Бях с голфу,пък кората му запира лесно....
Надявам се да са го оправили тая година,и аз живо се интересувам от този път.Някой не е ли ходил на море тази година,да сподели таз годишен опит?
Първа-втора....първа-втора....задна-първа
Бях с голфу,пък кората му запира лесно....
Надявам се да са го оправили тая година,и аз живо се интересувам от този път.Някой не е ли ходил на море тази година,да сподели таз годишен опит?
- 1z
- Автомобил: seat ibiza
- Двигател: atd
los_tigros написа:Също така,БГМАПС ми го дава маршрута 305 км.Възможно ли е да е толкова?
Аууу недей,
даже има маршрут 265км ама НЕДЕЙ, минавай през Варна 
-
los_tigros
Краси последно май няма да ходим до там така като гледам,че намерих по-интересно място ама като се видим ще разправям.
- iGolf
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ами варианта през село Ивански?Не е толкова зле,аз за Бургас винаги от там минавам,не е натоварен чак толкова пътя,минава се покрай Чудните скали на яз.Цонево!Гледката е невероятна,жалко че няма хубави кръчмета наблизо
- AE86
- Автомобил: Jetta mkII
- Двигател: PN 1989
Рижкия проход е бетер Кербала колега.Баба Джета едвам не сдаде багажа по тия трапове.На 1-ва на полусъединител е 40 км ..... Е*а майката на всичко
Приятна ваканция !!!!
- milmar
- Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
- Двигател: 1Z and CBDC
След седмица , живот и зраве и аз ще пътувам на юг - Ахтопол
, за сега мисля да мина през Ивански , минавали сме от там преди 2 години , ставаше пътя . Имам предвид след Ивански на ляво и пред Партизани , Комунари , БСП-ари
и т.н. до Айтос .
ПП Сега като се замислих , последния път минахме през Провадия , през Ивански не съм минавал 3-4 години ... Разликата е до Комунари , от там пак се продължава по същия път към Айтос .
ПП Сега като се замислих , последния път минахме през Провадия , през Ивански не съм минавал 3-4 години ... Разликата е до Комунари , от там пак се продължава по същия път към Айтос .
- iGolf
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Бива пътя,за предпочитане е пред Ришкия проход
,а лично през Варна избягвам-по далеко е и по ония сукаци ако се залепиш за някой камион...отиде до Слънчев Бряг,а от там до Бургас е пълно с надрусани екстремисти!
,а лично през Варна избягвам-по далеко е и по ония сукаци ако се залепиш за някой камион...отиде до Слънчев Бряг,а от там до Бургас е пълно с надрусани екстремисти!- 1z
- Автомобил: seat ibiza
- Двигател: atd
Пресни новини от петък по-пътя няма брутални дупки, може би един два по впечетляващи трапа.Като цяло асвалта е лош целият е в кръпки и неравности,да спомена и факта че минаваш 22 села
(това през руен до слънчев бряг)като километри излезе по-пряко с 40км но и по-бавно с 40мин.Предимството е че пътя е по-сенчест(за тея без климатик)има крейпътни чешмички с изворна вода (може и колата да измиеш
)край пътя може да си купиш пресни домати,краставици и картофи дирекно от производителя,ако поздравиш с ,,мараба абби'' има отстъпка до 20%
а и леко на оризари че има 4-5 легнали полицая дето не се виждат !
(това през руен до слънчев бряг)като километри излезе по-пряко с 40км но и по-бавно с 40мин.Предимството е че пътя е по-сенчест(за тея без климатик)има крейпътни чешмички с изворна вода (може и колата да измиеш
)край пътя може да си купиш пресни домати,краставици и картофи дирекно от производителя,ако поздравиш с ,,мараба абби'' има отстъпка до 20%
а и леко на оризари че има 4-5 легнали полицая дето не се виждат !Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 57 госта