Историята е следнат. Преди няколко месеца напазарувах от тях частите за трансплантация на 6 степенна ръчна кутия на моя мотор (1.9 TDI 110кс). Полуоските обаче от въпросния донор не ставаха (разглобени карета) и ми дадоха други две. Оказа се, че те нямат нищо общо с това което трябва да са (2те трябва да са с еднаква дължина, а тези 2те бяха доста различни). Върнах им аз полуоските (който бяха на цена уж 200лв). Тръгнаха да търсят други полуоски да ги заменят, но нямаше такива каквито ми трябваха. Тръгхана да ми дават само полуоските без карета, но тъй като мойте бяха паснали на мястото на търсените им казах, че предпочитам да им ги върна. И изведнъж цената на полусоките стана 180лв, щото била цена за повече детаили (ако съм бил взел само полуоски цената щяла да бъде друга). Съгласявам се. Обаче пък нямали пари и казаха, че ще имат да ми дават части за тези пари. Пак се съгласявам. Остават да ми висят със 180лв.
На следващият ден се наложи да взема още няколко неща. Най-голямото от тях стойка за компресор на климати на цена 50лв. Другите неща бяха дребни и ми обадиха цена 80лв. Приспаднаха от по-горните неща и с която останаха да ми висят е 100лв
Месец по-късно ходих при тях за ГНП, но нямаха такава каквато търся.
Преди няколко дни пак ходих при тях за 2 тръби за климатик (тези дето излизат от радиатора в купето). Цената която ми обадиха беше 60лв и аз си правя сметка, че пари няма да ми трябват. Но отивам там и ми казват, че ние парите сме ги били оправили.

Та хора, внимавайте какво ви дават и винаги правете уговорка, че ако нещо не пасне, ще им го върнете за точно определени пари и няма да ви висят със части. Аз им правя сега нещо средно между реклама (заради първите редове) и антиреклама, но ми е все тая. От тук нататък ще си имам обица на ухото и ще знам да винмавам за такива случки по моргите.