Нека всеки да реши и да сподели дали е съгласен и в колко часа на ОМВ Цариградско шосе?
mod edit: Vlad777: вече е анкета
3ти събор на Рожен колко ще се съберем от София? Кога?
- B O B I
- Автомобил:
- Двигател:
3ти събор на Рожен колко ще се съберем от София? Кога?
Последна промяна от B O B I на Сря 30 авг 2006 19:11, променено общо 3 пъти.
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- paco
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ACCELERATOR написа:...Само се притеснявам как ще намерим въпросната полянка.
От полянка на полянка ...

А сега серьозно.
Мисля че ще се оправим а в краен случай ще дрънем едно телефонче някой да ни упъти или посрещне нейде.
Имам друго питане...ще има цър-пър...гъл-гъл ама мене на палатка не ми се спи а и други хора има дето нещат. Ще трябва някакво хотелче наблизо да се измисли. А и като глътнем по 5-6 бири и повече ...нали тряаа да се кача и да се закарам до хотела.

Е в краен случай и в голфолета ще се

РАСО
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
Exell написа:Така като гледам аз се връщам същия ден , а и други споменаха , че в събота си тръгват. 09:00 ч. си е екстра , както каза лудото "колкото по-рано толкова по-добре"
ми по-добре е раничко

а като гледам ще се заформи и VW колонка и на връщане в събота

аз мога да предложа на някой колега палатка, ако иска, намира ми се....не е нищо особенно, несъм я изпробвал още на дъжд

но ако някой пожелае може дя я взема

- nando 16v
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
paco написа:ACCELERATOR написа:...Само се притеснявам как ще намерим въпросната полянка.
От полянка на полянка ...![]()
А сега серьозно.
Мисля че ще се оправим а в краен случай ще дрънем едно телефонче някой да ни упъти или посрещне нейде.
Имам друго питане...ще има цър-пър...гъл-гъл ама мене на палатка не ми се спи а и други хора има дето нещат. Ще трябва някакво хотелче наблизо да се измисли. А и като глътнем по 5-6 бири и повече ...нали тряаа да се кача и да се закарам до хотела.Не че ще се кача толкова бързо на черешата ама...
![]()
Е в краен случай и в голфолета ще се.
РАСО
ако има желаещи можем да запазим стаи в мотела който се намира на 5 мин пеша от въпросната полянка,така че пияни няма да шофираме

ако пък случайно не намерите полянката в което много се съмнявам РАСО ще звънне да се разберем
П.С. НОСЕТЕ СИ ЗИМНИТЕ ЯКЕТА

- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Въпросче към организаторите:
Можете ли предварително да резервирате стаи в мотела и ако да - колко дни предварително трябва да знаете бройката, за да направите резервацията.
Щото аз ако реша да идвам ше съм на мотел, че палатки нема. Та да знам до кога имам време да измисля със сигурност дали ще идвам...
П.С. Тия, които ще ходят - непременно послушайте хората, дето казват да си носите зимни якета и топли дрехи
Можете ли предварително да резервирате стаи в мотела и ако да - колко дни предварително трябва да знаете бройката, за да направите резервацията.
Щото аз ако реша да идвам ше съм на мотел, че палатки нема. Та да знам до кога имам време да измисля със сигурност дали ще идвам...
П.С. Тия, които ще ходят - непременно послушайте хората, дето казват да си носите зимни якета и топли дрехи