проблем на студен мотор 2.0 115 пасат б4
-
- Автомобил: vw passat b4
- Двигател: 2E 115кс
проблем на студен мотор 2.0 115 пасат б4
колеги....имам един проблем сутрин като запаля...пали на бензин супер чакмак....и когато е студена колата като дам газ до долу и се чуди кво да прави...почва да се дави да глъхне и така нататък и се оправя след 3 4 секунди...на газ нямам проблем с това...а като загрее също не го прави...няма никакви проблеми върви супер....само като е студена...до 50 60 градуса някъде и аз незнам точно....някакви съвети...нещо към дебитомер ме съмнява....????
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Re: проблем на студен мотор 2.0 115 пасат б4
borkonikoloff написа:...и когато е студена колата като дам газ до долу и се чуди кво да прави...почва да се дави да глъхне и така нататък и се оправя след 3 4 секунди...
Колега, теб да те събудят рано сутрин, да те изритат от леглото и да те юрнат набегом няма ли да заглъхнеш и заплетеш краката?!

Остави добичето 5-6 секунди да се усвести, бре!

Аз даже 10 сек въобще не тръгвам.
Иначе и при мен го прави това същото, ама не го броя за болка

- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
И при мен го има този проблем ,но в момента когато трябва да мине от бенз на газ-вече 5г.,не прогресира и затова не го пипъм,един специалист ми каза че било от скапания "Диджифан" 

-
- Автомобил: vw passat b4
- Двигател: 2E 115кс
колеги....съмнява ме дебитомер....ми стоя на място поне 2 3 мин и тогава потеглям....не съм гороловник... 

-
- Автомобил:
- Двигател:
колега и аз съм така , местих плочката на дебитомера на нови писти и пак е така свикнах и не ми прави впечатление - оставям я да загрее около 10м.(говоря за сутрин рано когато е изстинал напълно двигателя)и нямам ядове.
Здравейте, ако проблема е в керамичната плочка на дебитомера (износена писта на потенциометъра) то тогава има решение.Ето ви линкове с подобни проблеми на 2Е мотора
search.php?fid[]=5
http://audibg.com/forum/index.php?showt ... D0%B8&st=0
search.php?fid[]=5
http://audibg.com/forum/index.php?showt ... D0%B8&st=0