И така по темата искам да си взема някакви хубави елипси , че моите ги взех от форума за 30 лв и криват страшно и са слаби нищо че пише на тях уш Помер - 1000W
  И така по темата искам да си взема някакви хубави елипси , че моите ги взех от форума за 30 лв и криват страшно и са слаби нищо че пише на тях уш Помер - 1000W   . А и тогава не мислех чак пък за толкова яка музика та ми вършеха работа , но сега искам нещо подобно на туба да има як бас и да свири задоволително . Разполагам горе - долу с около 180 лв и съм се спрял върху PIONEER TS-A6904i - 80W RMS и Hertz ECX 690 - 100W RMS , ще бъдат захранени с PIONEER DEH-2000 4х50W поне за момента пък после и усилвател . Към коя марка да се насоча , коя ще свири по добре и по яко като туба ( е ясно ми е че едва ли ще успеее да замести дори 40% ) но горе долу . Значи Hertz е 100W RMS и Пикова мощност 200W и малко към тях съм се спрял нищо че другите са на релакс 400 W, а и какъв усилвател ми трябва за тия колони ( по колко 2-4х???W трябва да е ) ? Благодаря ви колеги предварително !!!
 . А и тогава не мислех чак пък за толкова яка музика та ми вършеха работа , но сега искам нещо подобно на туба да има як бас и да свири задоволително . Разполагам горе - долу с около 180 лв и съм се спрял върху PIONEER TS-A6904i - 80W RMS и Hertz ECX 690 - 100W RMS , ще бъдат захранени с PIONEER DEH-2000 4х50W поне за момента пък после и усилвател . Към коя марка да се насоча , коя ще свири по добре и по яко като туба ( е ясно ми е че едва ли ще успеее да замести дори 40% ) но горе долу . Значи Hertz е 100W RMS и Пикова мощност 200W и малко към тях съм се спрял нищо че другите са на релакс 400 W, а и какъв усилвател ми трябва за тия колони ( по колко 2-4х???W трябва да е ) ? Благодаря ви колеги предварително !!!   

http://www.aval-bg.com/car-audio/hertz/ ... tz-ecx-690
http://electron.bg/pioneer-tsa6904i-p-2 ... =21_142_45

Успех.
 Успех. + това си пасват колоните с усилватела кадето си посло4ил както си трябва
 + това си пасват колоните с усилватела кадето си посло4ил както си трябва  

БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ !!!
  БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ !!!