Ей ама ти си бил пълен с изненади
Rabbit_TDI написа:Ако толкова ти трябват МП3 има къде къде по елегантни решения(любимия ми е кабел на предусилвателя 
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=12&t=259015) да замениш качествения оригинален чейнджър с някъв боклук от Технополис и за целта да се самонакажеш с 200-500 лева.

Защо реши, че трябва да е "боклук от Технополис" ... ти си знаеш.  

Проблема на МП3 диска(имал съм дооста отдавна и вече нямам никво желание) че първо се чудиш от къде да намериш 150 хубави песни
Сигурно знаеш, че можеш да запишеш MP3 диск и с 15 песни, ако само толкова са ти хубавите, вместо да "се чудиш от къде да намериш 150 хубави песни" 

Само се питам тогава за какво съобще ти е Changer  

Или ако искаш да ти дам - и аз се узорих за 12 диска MP3, ама лека полека се пълнят... Ако ти е толкова бедна музикалната картотека, не ти трябва никакъв changer! Един диск със всичките ти хубави песни, щом са толкова малко и си готов.
после записваш и после кат го пъхнеш познай как навигираш между 150 песни  

Еййй а да си чувал за папки? касетофоните пригодени за ползване с MP3 винаги имат функцията за навигация между папки!!
А аз да ти кажа карах веднъж едно Ауди с 300 коня - ужас работа - първо се чудиш де да ги денеш тия коне и къде да ги пуснеш да бягат... после натискаш и познай как навигираш с такова нещо  

Фабричния changer е съвсем базов и доста остарял като функционалност! Преди времето на MP3 - супер, ама от колко години вече има MP3-ки? Освен това в една от служебните коли с такъв не чете RW дискове (не знам дали всички са така или този е дефектен), което прави цялата история още по-инфантилна  

FELIPE написа:да питам пак-има ли начин чейнджъра да вади на екрана на навигацията името на диска и името на песента,а не CD 4,Track 5 примерно.
Не. За съжаление и моята не вади името на песента... само CD10 Track 116.