MK4 GLS

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
Aprilia
Автомобил:
Двигател:

Re: MK4 GLS

Мнениеот Aprilia » Съб 17 сеп 2011 23:42

tero_vw_1988 написа:
Aprilia написа:Точно такива постове и очаквах mhihi особено ироничния на колегата 'д.боримиров' :bowdown
Извинете че вместо да изпъшкам както всички други от останалите 7 страници погледнах по-реално на нещата...

Що си мисля с моята манерка,че ни поставяш под общ знаменател ?!? Къде в моя коментар видя "изпъшкване" :screwy

tero_vw_1988 написа:Един от най-добрите оптични тунинг проекти на 4-ка във форума БРАВО :bowdown

Един от най-добрите,не най-добрия :012: Не принизявам труда на колегите в България :screwy

Колега, говоря като цяло за 7-те страници, не съм генерализирал нито конкретизирал някого, но съгласи се че 90% от мненията са от типа ' :bowdown :bowdown :bowdown оох уникален, невероятен извънземен, не го карай тук, България не заслужава толкова съвършена кола, ще падне песъчинка на боята, ще се нацапат извънземните джанти' и т.н :shock :shock Това ме шокира, ок колата е супер, адмирации, аз самия знам колко време и труд е необходимо за да стане това, ама то дори самия колега симколев каза че по колата има доста работа и това ми хареса че той си има реален поглед над нещата за разлика от 90% от писалите :screwy
Никой не говори за принизяване на другите колеги, всяка кола си има нейното очерование, просто ми стана странно освен окачването какво друго видяха колегите което е чак толкова необичайно и невероятно :roll:

Потребителски аватар
GTI 16V ABF
Автомобил: VW Corrado
Двигател: 2.8 VR6 - AAA

Мнениеот GTI 16V ABF » Съб 17 сеп 2011 23:55

Е нема спирка докато тотално не се умаже иначе хубавата тема :beat_butt2 колеги спрете се нека темата се придържа към предназначението :deal

А иначе това няма смисал да спорите че нашите коли са по-добри от американските :screwy На пръсти се броят колите във БГ който се доближават до тази визия,не ме разбирайте погрешно :beer но това е факт :wink:

Потребителски аватар
brabus
R-циклопедист на VW
R-циклопедист на VW
Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
Двигател: 1991 2003
Контакти:

Мнениеот brabus » Нед 18 сеп 2011 0:03

Да попитам сега кой ще чисти тук!? :beat_butt2

Потребителски аватар
VENISH_GOLF_3_GT
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VENISH_GOLF_3_GT » Пон 19 сеп 2011 18:05

и кои голф 4 е по добър от тоя че аз не мога да се сетя :roll: по списанията или в нета :roll:

Потребителски аватар
VENISH_GOLF_3_GT
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VENISH_GOLF_3_GT » Пон 19 сеп 2011 18:12

пролича си че сме в БГ голяма завист :(

Потребителски аватар
golf_ maniak
Автомобил: Голф 3 16в
Двигател: Абф

Мнениеот golf_ maniak » Пон 19 сеп 2011 18:12

Потребителски аватар
Vidol Nikolov
Автомобил: Jetta 1.6
Двигател: PN

Мнениеот Vidol Nikolov » Пон 19 сеп 2011 18:21

Колеги спрете се,няма смисъл от подобни спорове.
Колите се правят с мерак и много средства.
Концепцията за развитие е различна :idea: .Вкусове много... :idea:
Няма смисъл от подобни караници,не това ни събира в този форум :idea:
GLS-a scare :bowdown :bowdown :bowdown

Потребителски аватар
VENISH_GOLF_3_GT
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VENISH_GOLF_3_GT » Пон 19 сеп 2011 18:22

голфовете са страхотни :bowdown :bowdown :bowdown ,но този е уникален :да: исках да кажа не че няма супер голфове в БГ има,но този е изпипан бая за БГ стандартите и че беше грозно да се пише така в темата на момчето. :обичам ви

Потребителски аватар
dancing_niki
Скиора
Автомобил: VW Touareg V6 TDI Individual
Двигател: CASA

Мнениеот dancing_niki » Пон 19 сеп 2011 19:01

Като се вдигне колата джантите изправят ли се? Поздравления за проекта!

Потребителски аватар
vackooo
Автомобил:
Двигател: 1.8 20VT AEB

Мнениеот vackooo » Пон 19 сеп 2011 19:04

Гледайте сега,база за сравнение м/у този и които и БГ голф няма,няма и да има,обяснявам защо
1-во защото начина на живот тук и там е коренно различе
2-ро там заплатите са различни от тук
3-то в България на мода са неща,които там вече са отживелица
4-то Въздушното окачване там е нещо което,може да се види на много места,докато тук гогледаме само по списания.
Съгласете се с мен,че няма абсолютно никакъв смисал от тези спорове,всяка една от тези коли е уникална сама по себе си.Това е като да сравняваме мойто скромно пасатче със на alpine ралито,или пък с на Волен полото,еми няма как да има база за сравнение

Потребителски аватар
Aprilia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aprilia » Пон 19 сеп 2011 19:10

vackooo написа:3-то в България на мода са неща,които там вече са отживелица

Специално за евро колите си в мнооого голяма грешка, тук имаме компоненти за които там само могат да мечтаят и се чудят как да се докопат до тях, имах бора фул фис табло което продадох 650$ там, понеже няма от къде да го намерят :wink:

vackooo написа:Съгласете се с мен,че няма абсолютно никакъв смисал от тези спорове,всяка една от тези коли е уникална сама по себе си.

Съгласихме се :wink:

simkolev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот simkolev » Пон 19 сеп 2011 23:17

Не се карайте и престанете да спорите.

Да оточна някои неща:

1) Колата винаги ще се развива и променя. До скоро беше матово бяла с различни джанти :mrgreen:
2) Има доста неща които искат работа по колата като тапицерия, заден лип, и оправяне на танка/дизайна в багажника. Също се нуждае от повече камбер и халогени.
3) Една проект-кола няма оценка. Тя се оценява единственно и само от вкуса на собственника.

Относно някои коментари:

"Оптичния тунинг" е ГЛАВНО окачване и ФИТМЕНТ на джантите(не самите джанти). По добре една кола да е напълно сток, но да "седи" както трябва, ако ще и раждясала, вместо да е накичена с разни джунджурии. Всеки може да си купи броня и аксесуари и да ги сложи на колата си. Трудната част е да избереш правилните размер гуми, джанти, фитмент на калници, адаптери, и да работиш по шасито за да вкараш окачването в перфектен вид с останалта част от проекта. Също така е трудно тунинга да ти е "изчистен" (с визия и да се различава от всеки друг). Тунинга на VW НЕ Е да си превърнеш колата в пълен .:R пакет както 85% от проектите.. И точно затова задницата ми не е .:R. Искам да сложа 20th Anniv лип за да пасва с страничните линии. Но това предстои да го направя. Задавали са ми въпроси в vwvortex като: "Защо не сложи грил без значка преди да я боядисаш?" или "Защо не махна линиите и не намръщи капака?" Отговора е - защото така ми харесва и това е МОЙ проект. Имам пълен респект за всеки който работи по колата си с собствена идея и не се води по вкуса на всички останали, и в повечето случаи тези хора с времето стават "пример" като дизайн и стил на всички останали които знаят само това което вече е правено. Затова никои няма право да нарече на друг проекта "не-завършен" или "нищо особенно" поради това че не съвпада с твоят стил.

Видях доста добри проекти по форума тук, и имам уважение за собствениците на тези автомобили. Надявам се скоро да ги видя на живо 8)

Евала на всички които ме приеха с подкрепа и ще се радвам да ми помагате както и аз да помагам на сегашните и бъдещите ви проекти. Надявам се да създам много нови запознанства с хората които уважават труда и визията ми. Евала и на всички които полагат труд и усилия в проектите си и работят с всичките си ресурси да създават нови стилове в оптичния тунинг на VW.

:beer

Потребителски аватар
arni 74
Автомобил: Audi S3
Двигател: 1.8T

Мнениеот arni 74 » Пон 19 сеп 2011 23:43

Евала за това мнение :да: ..Respect за постигнатото,дано скоро я видим на живо :beer

Потребителски аватар
sashobas
Щастлив голфаджия
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sashobas » Пон 19 сеп 2011 23:48

Това мнение трябва да стои като етикет в оптичния тунинг. :bowdown :bowdown :bowdown

Потребителски аватар
chochov_w
Автомобил: vw mk3
Двигател: гти

Мнениеот chochov_w » Пон 19 сеп 2011 23:48

:да:

Върни се в “Оптичен тунинг”