Здравейте всички!
Имам проблем с Passat-a.Двигателят е 1.9 TDI 90 к.с.При стартиране от контактният ключ двигателят заработва за 1-2 секунди и изгасва и докато колата е на контакт се чува звук от релето за подрегвните свещи.Гориво си има така че не е от това.
Благодаря предварително!
Проблем на VW Passat 3 1.9tdi
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- Rabbit_TDI
- Контакти:
- Vasseto
- Автомобил: Passat B7 Passat B5_5 Jetta V
- Двигател: CFFB AVF BXE
Имобилайзерите са 2 вида:
1 единия е на горивната помпа и може да се изкърти и да си нямаш ядове вече с него.
2 другия е като при мен и си говори с компа нещо и ако не отговаря перавилно на въпросите от компа не върви.Най вероятно е тороида дето е поставен на ключалката на волана или в неговия екраниран кабел.
Честито на победителите.
1 единия е на горивната помпа и може да се изкърти и да си нямаш ядове вече с него.
2 другия е като при мен и си говори с компа нещо и ако не отговаря перавилно на въпросите от компа не върви.Най вероятно е тороида дето е поставен на ключалката на волана или в неговия екраниран кабел.
Честито на победителите.
- Rabbit_TDI
- Контакти:
А иначе мисля че се управлява от една малка добавка в ключа като го отвориш.Не знаех че 1З има и компютарен блокаж.Аз сам с 1 ключ от тарговеца и трябва да извада 2ри и ще ми легне над 100лв. значи
Моя савет за имобилаизера е ако е клапана да го поправиш а не да го шунтираш!Стига с тая "българска инженерна мисъл"

-
- Автомобил:
- Двигател:
.
kви имобилейзери кви клапани - бате кажи къв е тази пасат къв 1.9 е
- niks76
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
ако пали и трудно си търси друга помпа преди 4месеца се бях сбъркал с един г3;пак така работеше по2секунди и се оказа проблема в електронния блок на помпата;успехgolf3gti написа:Май ше го духам под вода.не е нито от имобилайзера (штот няма такъв) и не дърпа въздух.Егати белята."майстора" в сервиза дига рамене.Ако успея да го оправя ше пиша кво му е имало.
Върни се в “Дизелови агрегати”