Възможно ли е да вържа колонките да черпят ток от колата?
Благодаря за вниманието!

.
 .
vladtod написа:Може ,като си купиш една MP3-ка за 160 лв.тел за 400 -лв а за мп3 няма.Кво ще чуеш с тези колонки в колата? Нищо
 Направо си вземам новия пасат с фабрична уредба с незнам си колко тонколони и тва е
  Направо си вземам новия пасат с фабрична уредба с незнам си колко тонколони и тва е  А аз и без това си имам мр3 на телефона...
  А аз и без това си имам мр3 на телефона... Задавам тъпи въпроси, щот незнам, от малък не съм се занимавал с електротехника...
  Задавам тъпи въпроси, щот незнам, от малък не съм се занимавал с електротехника...
 Няко знае ли ко да правя сега, след като ги разглобих?
 Няко знае ли ко да правя сега, след като ги разглобих? 
 )да ти измери напрежението на двете сини жички-бас държа че е 9V.И някой да ти изчисли какво съпротивление да сложиш.Пускаш после 12V на мястото на сините жички (да знам че там е променлив ток,ама той си минава през изправител,какво като му подадем постоянен) и тва е.Ако не тръгне,обърне полюсите.
 )да ти измери напрежението на двете сини жички-бас държа че е 9V.И някой да ти изчисли какво съпротивление да сложиш.Пускаш после 12V на мястото на сините жички (да знам че там е променлив ток,ама той си минава през изправител,какво като му подадем постоянен) и тва е.Ако не тръгне,обърне полюсите. 

.
 .
 ))  Абе първи октомври още не е дошъл, та за това се занимавам с глупости
))  Абе първи октомври още не е дошъл, та за това се занимавам с глупости  хиихх
  хииххВърни се в “CAR Audio, Video & Navigation”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 28 госта