Пасат 2002 година, Б5.5 131 коня AVF->AFN
Re: Трансформация на Пасат Б5.5 от AVF във AFN?
Според мен можеш по-безболезнено да си решиш проблема с едно ходене до София или Варна. Това което искаш да правиш е много по-трудоемко, а и всички ти го пишат.
- pavlikianov
- Автомобил:
- Двигател:
K написа:Според мен можеш по-безболезнено да си решиш проблема с едно ходене до София или Варна. Това което искаш да правиш е много по-трудоемко, а и всички ти го пишат.
Колега как да тръгна с колата до там като не знам дали ще стигна? Не знам причината да заминат дюзите ми и ако тръгна на дълъг път и същата причина скапе и новите какв да правя? Съгласен съм за това че е трудно , казах че само проучвам дали е възможно. Не мога да рискувам да тръгна , аз дори не смея да паля колата, така си седи в гаража.
Като си стои в гаража сама няма да се оправи. Има и други начини, освен на собствен ход.
Както се казва... има ли желание, начин и време се намират.

- pavlikianov
- Автомобил:
- Двигател:
K написа:Като си стои в гаража сама няма да се оправи. Има и други начини, освен на собствен ход.
Колега , благодаря за съветите но другите начини ги знам ама да разкарвам из България колата като прани гащи на платформа не ми звучи адекватно - маи имаше една приказка дето целта трябва да оправдава средствата , а за толкова километри май няма да е така. Не става само с желание а трябват и средства , до тук хвърлих около 1000 лева за дюзи и други работи без особен резултат , колата тези дни ще я ровим с колегата Dobromirski и ще видим до къде ще я докараме, надявам се да има резултат.
- pavlikianov
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ИЗТРИИТЕ ТЕМАТА!
Темата не постигна желания резултат и помолих да бъде изтрита. Който желае да се включи в дискусията по проблема ми да влиза в тази:
viewtopic.php?f=24&t=249399
viewtopic.php?f=24&t=249399
Върни се в “Дизелови агрегати”