Утечка на ток Пасат 5.5 AVF
- Пешо2004
- Автомобил: VW Passat Variant 5.5
- Двигател: AVF 2004
Утечка на ток Пасат 5.5 AVF
Колеги помагайте.Имам консумация от 70 милиампера с закачено CD(има директен плюс до него)и 60 милиампера с махнато.Значи то отпада.Колата е с допълнително поставена аларма,като същата е вързана за централното заключване.Имам някакви съмнения,че е комфорт модула ,но не знам той има ли отделен бушон или не.Изобщо има ли начин да се изолира изцяло той ,за да се изключи като заподозрян.Между другото не ми работи и задно дясно стъкло.Ако е възможно и от там да има проблем, някой да сподели.Благодаря предварително.
- ktamen
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Утечка на ток Пасат 5.5 AVF
Ами ти явно знаеш, че такъв проблем се оправя с бушончетата. Закачаш амперметъра и започваш да ги вадиш едно по едно и като се оправи консумацията проверяваш кой е последния изваден бушон и ще знаеш кой е виновника.
70mA не са толкова много, ако я караш всеки ден едва ли ще ти създава проблеми.
70mA не са толкова много, ако я караш всеки ден едва ли ще ти създава проблеми.
- feikot
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN AVG
Допустимите нормално са до 60 mA,лично ми го каза електричар,на който си карах нивата да търси утечка.Даде 30 mA и каза,че било нормално,защото допустимото било до 60.70 не е много далеч,така че не виждам какво може да те притеснява.
Най-честите са сдта,аларми,часовници и др допълнително монтирани консуматори.Провери ги,ако те плаши утечката,а начина с бушоните е достатъучно акуратен,за да ти подскаже.
Най-честите са сдта,аларми,часовници и др допълнително монтирани консуматори.Провери ги,ако те плаши утечката,а начина с бушоните е достатъучно акуратен,за да ти подскаже.
- Пешо2004
- Автомобил: VW Passat Variant 5.5
- Двигател: AVF 2004
Доколкото аз знам нормалното е 40,най-много 50 милиампера.Номера с бушоните е ясен,но първо не мога да намеря на самата допълнителна аларма къде е бушона.И второ -има или няма самостоятелен бушон комфорт модула?
- feikot
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN AVG
За КМ,99% съм сигурен че има,няма как...Но сигурно е от някоя верига и отделно има на него самостоятелен.
За допустимата утечка,пак казвам,че е до 60 mA,това го казва човек,който подпечатва гаранционни карти на акумулатори
За допустимата утечка,пак казвам,че е до 60 mA,това го казва човек,който подпечатва гаранционни карти на акумулатори