Търся тема за ремонт на коляновия вал

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
vasetto
Автомобил:
Двигател:

Търся тема за ремонт на коляновия вал

Мнениеот vasetto » Пон 17 окт 2011 20:12

здравеите колеги преди време имаше някаде из форума тема за коляновия вал сас снимки как се ремонтира как се пробива сас каква боргия се прави и сас какво лепило се лепи но немога да я намеря .става вапрос че пак ми се скаса болта или по точно шпонката на забното колело и се мача да си спомня как се правеше ,та ако някои се сеша за коя тема става вапрос и каде да си я намеря ще сам много благодарен за помошта благодаря ви предварително колата е пасат б4 дизел тарсих сас тарсачката но не я открих така че искам малко помощ че колата ми е разглобена благодаря предварително

Потребителски аватар
ifidik
Автомобил: Corrado TDI 4x4
Двигател:
Контакти:

Re: Търся тема за ремонт на коляновия вал

Мнениеот ifidik » Пон 17 окт 2011 22:47

Потребителски аватар
enigma79
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Re: Търся тема за ремонт на коляновия вал

Мнениеот enigma79 » Пон 17 окт 2011 23:05

vasetto написа:здравеите колеги преди време имаше някаде из форума тема за коляновия вал сас снимки как се ремонтира как се пробива сас каква боргия се прави и сас какво лепило се лепи но немога да я намеря .става вапрос че пак ми се скаса болта или по точно шпонката на забното колело и се мача да си спомня как се правеше ,та ако някои се сеша за коя тема става вапрос и каде да си я намеря ще сам много благодарен за помошта благодаря ви предварително колата е пасат б4 дизел тарсих сас тарсачката но не я открих така че искам малко помощ че колата ми е разглобена благодаря предварително

Колега за тебе буквата Ъ май не сЪществува в бЪлгарската азбука,браво,евала maikomila :неграмотно :horror: :dummy:

Върни се в “Дизелови агрегати”