Търся тема за ремонт на коляновия вал
-
- Автомобил:
- Двигател:
Търся тема за ремонт на коляновия вал
здравеите колеги преди време имаше някаде из форума тема за коляновия вал сас снимки как се ремонтира как се пробива сас каква боргия се прави и сас какво лепило се лепи но немога да я намеря .става вапрос че пак ми се скаса болта или по точно шпонката на забното колело и се мача да си спомня как се правеше ,та ако някои се сеша за коя тема става вапрос и каде да си я намеря ще сам много благодарен за помошта благодаря ви предварително колата е пасат б4 дизел тарсих сас тарсачката но не я открих така че искам малко помощ че колата ми е разглобена благодаря предварително
- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Търся тема за ремонт на коляновия вал
vasetto написа:здравеите колеги преди време имаше някаде из форума тема за коляновия вал сас снимки как се ремонтира как се пробива сас каква боргия се прави и сас какво лепило се лепи но немога да я намеря .става вапрос че пак ми се скаса болта или по точно шпонката на забното колело и се мача да си спомня как се правеше ,та ако някои се сеша за коя тема става вапрос и каде да си я намеря ще сам много благодарен за помошта благодаря ви предварително колата е пасат б4 дизел тарсих сас тарсачката но не я открих така че искам малко помощ че колата ми е разглобена благодаря предварително
Колега за тебе буквата Ъ май не сЪществува в бЪлгарската азбука,браво,евала

Върни се в “Дизелови агрегати”