Става дума за пасат б3 комби 1,8 абс мотора.Взех си 2 задни амортесьора втора ръка и отивам да ги сменям оабче се оказва че а били със около 4 см по-къси,но това той го вижда едва след като свали старите и каза че нестават и автоматично 40 кинта в канала.Момчето от което ги взех ги е свалил от пасат комби и не е синхро.Един приятел работи в магазин за авточаси и му давам серийния номер (BOGE 27-982-1)казва ми че тия са моите амортсьори

.Били едни и същи за седан и комби само пружините били различни-О.К отивам в друг сервиз човека севали единия пред мен наложи ги един до друг и да наистина са по късис около има няма 4 санта даже и по малко.Естествено той казва не няма да станат.Та има ли някой възможност да ми каже наистина ще станбат ли защото някой ми каза че трябва просто да се свие пружината със скобиу и да се сложи амортисьора,да обначе при евентуално пъване на пружината през неравност няма ли да счупи амортисьора защото ще е по къс.Главата ме заболя

.Също така забелязах,че моите амортисьори оригиналните са одебелени в долния край.Идеята е дали мога да сложа тия .