Ръждопреобразовател 50гр.- 2.40лв
Кит за ламарина/заварки на Body - 8.60лв
Антикор на Body 930 - 6.80лв
Автомивка на четки,с опция измиване на колата отдолу - 5.40лв
(това с автомивката и четките е неприятно,но няма на друго място дюзи и отдолу да пръскат!Иначе необичам да си мия колата по този начин!)
Цялата работа излиза около 23-24лв!
Колата се измива,след като исъхне на канал.Мажете с ръждопреобразовател местата където са били камъни,или сте пристъргвали по неразности с колата си!Ако имате хлътнатини,действате със кита за ламарина (той е бял на цвят).И след като исъхне на следващият ден,вземате една четка и почвате да мажете с антикора!Тапите се омазват обилно (преди това може да ги извадите една по една и да ги изчистите с коресилин и да ги залепите с кита за ламарина),ако сте покривали хлътнатини със белият кит след антикора всичко става черно отдоле и стой като гумирано!
Общо взето става както излиза оригинално от завода,само че тапите са залепени и уплътнени!И няма къде да бягат занапред,имаше едни много малки 2 тапи отпред пред предните 2 гуми (мисля са за отточване).Аз ги затапих с гумени тапи от комплекта секретни болтове за джанти,който си бях купил (затапват перфектно) и естествено антикор!
Мисля че с това съм си решил проблема,че преди 2 зими...много вода в купето!