Голф2 - Не ми отчита температурата
- Martogolf2
- Автомобил:
- Двигател:
Голф2 - Не ми отчита температурата
Здравейте имам проблем и незнам как дого реша ако някой знае благодаря предварително Не ми отчита температурата на водата на таблото смених датчика но пак немия отчита после пробвах като откачих кабелите на датчика и покарах така и ми я отчете но на другият ден пак покарах с откачени кабели но тогава нимия показа сложих нов датчик и пак същата робота моля помогнете
Re: Не ми отчита температурата
ами да бе писал ква кола караш и с какъв двигател е! е и ако знаеш кода на двигателя и го напишеш тук ,може и отговори да получиш! 
- Martogolf2
- Автомобил:
- Двигател:
rudoni написа:ами да бе писал ква кола караш и с какъв двигател е! е и ако знаеш кода на двигателя и го напишеш тук ,може и отговори да получиш!
голф 2 е колата 1 6 мотор карборатор е тя сама се оправи от самосебеси 4тири дена непоказваше а сега показва и нее спирала
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990
Martogolf2 написа:rudoni написа:ами да бе писал ква кола караш и с какъв двигател е! е и ако знаеш кода на двигателя и го напишеш тук ,може и отговори да получиш!
голф 2 е колата 1 6 мотор карборатор е тя сама се оправи от самосебеси 4тири дена непоказваше а сега показва и нее спирала
Не се знае, дали след 4 седмици или 4 месеца няма да спре пак. Такова нещо като "Самооправяне" не съществува при колите

- OpTiMaL`
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голф2 - Не ми отчита температурата
Смени си температурния датчик на тройника който е отпред на двигателя, те са 3 на брой, ти трябва да смениш този отдоло който е, мисля че е черен по цветовите схеми, някаде от 10лв. до 20лв. струва...
-
rocky66
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голф2 - Не ми отчита температурата
Ами Марто, да ги беше почистил тия връзки, поне. Влагата скоро ще си направи шега. И защо не извикаш някой да гледа таблото, а ти размърдай в това време кабели, букси.Martogolf2 написа:после пробвах като откачих кабелите на датчика и покарах така и ми я отчете но на другият ден пак покарах с откачени кабели но тогава нимия показа
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”