Здравейте,
Четох тук там как разни хора сваляли разхода на TOURAN ECOFUEL 2.0 до 4 кг на 100 км. Реалните ми наблюдения върху моята кола при ходене до Бургас и обратно е, че при най-внимателното каране едвам свалям разхода до 6 кг. на 100 км., нещо което другите твърдят, че постигат на извънградско. Колата е 10.2008 г. на 165 000 км. Дали при мен нещо не е наред или просто другите имат рибарски наклонности и си хвалят прекалено много техните коли? Ще очаквам реални мнения за разхода на подобни автомобили.
Поздрави
Христо
Разход при TOURAN ECOFUEL
- graci
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: AZZ 1997
Re: Разход при TOURAN ECOFUEL
Зд. колега аз с моето метаново Кади при нормално каране до/90-100км/ ми отчита 5,5кг/100км.а вече над 150-160 7.5-8.5кг/100 това е въпроса как се кара.до Бургас и обратно до София давам 70лв.за метан.
Принципно на 90-100 км в час и ако не съм натоварен може и аз да го сваля разхода под 6 кг на 100 км. Просто бях видял доста хора, които се хвалеха, че им гори 6 лева на 100 км, което с тази тежка кола смятам, че не е възможно. Щом и при теб е така - значи просто другите скоро са се върнали от лов и се са имали за какво да се хвалят
Извън темата - някой знае ли дали има опция за автоматично заключване при потегляне в таурана и ако да - как се активира. Също така - ако знаете къде поправят брони на прилични цени, защото на едно място ми искаха 700 лева да пооправят двете брони, което честно казано ми се вижда малко множко.

Извън темата - някой знае ли дали има опция за автоматично заключване при потегляне в таурана и ако да - как се активира. Също така - ако знаете къде поправят брони на прилични цени, защото на едно място ми искаха 700 лева да пооправят двете брони, което честно казано ми се вижда малко множко.
- graci
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: AZZ 1997
какво ти е на броните,много ли са зле.звънни ми.0877892999
graci написа:какво ти е на броните,много ли са зле.звънни ми.0877892999
Не са толкова зле, просто са понапукани тук там. Ако бяха зле - предполагам, че цената щеше да си заслужава, но за да оправя лек козметичен дефект тук там ми се струва безсмислено да ги давам засега. Ще ти звънна утре или във вторник.
Върни се в “Sharan, Touran & Caddy”