проблем с турбото на пасат Б5
- boretoo
- Автомобил:
- Двигател:
проблем с турбото на пасат Б5
здравеите колегии .. исма да питам зех си пасат Б5 1.9 ТДИ 1997 110 коня.. преди около месец . имах проблем с турбото ходих на маистор и ми смениха оная вратка на турбината която отваря и затваря турбината с ваком дано се сетите ,намирасе точно над торбината и има една трабичка за вакун , и така .. вчера направих гонка и на трагване и нямаше нищто но на вращане ми отказа бурбина втара трета нама турбо спрех изгасих колата и я запалих и пак ми трагна турбото ... да ми кайете от какво е от жакуна пренадува ли за чистене ли ми е ..

- SoManyRetards
- Автомобил:
- Двигател:
- IvailoOo
- Автомобил: Audi A4 B7 Avant
- Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW
Re: проблем с турбото на пасат Б5
Чакай,чакай.Ако съм разбрал правилно ...тряяа ти се регОлиръ оная вратка дето отвара и затвара торбината брат шото инак ше я търсиш у аОспоха при другъта гонкъ

-
gancho
- Автомобил:
- Двигател:
boretoo написа:здравеите колегии .. исма да питам зех си пасат Б5 1.9 ТДИ 1997 110 коня.. преди около месец . имах проблем с турбото ходих на маистор и ми смениха оная вратка на турбината която отваря и затваря турбината с ваком дано се сетите ,намирасе точно над торбината и има една трабичка за вакун , и така .. вчера направих гонка и на трагване и нямаше нищто но на вращане ми отказа бурбина втара трета нама турбо спрех изгасих колата и я запалих и пак ми трагна турбото ... да ми кайете от какво е от жакуна пренадува ли за чистене ли ми е ..![]()
Как я караш тази кола??За свидетелство за управление на МПС все още се изисква диплом за завършено основно образование.Книжката или дипломата ти е фалшива или и двете??
- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
В заглавието нЕма прЪвописни греЖки. 

- zvera92
- Автомобил: Vw Passat
- Двигател:
Мухахаахааа, не можах да се сдържа: ".. тОрбината,борБината "

Върни се в “Дизелови агрегати”