Днес разбрах че това "нещо" всъщност е
suction jet pump (part number: 058 133 753 B) или вакуумна смукателна помпа. Та от нея вакуума се губи защото вместо в здравия си вид:

при мен тя изглежда така:

Сега ...дали от това е проблема при паленето сутрин описан в една друга тема:
hhumpff написа:И моята го прави този номер, но при студено време до сега. Онзи ден обаче, като палих нещо яко изпука и се вдигна смрадлив пушек отнякъде (не можах да разбера откъде и не миришеше на бензин). Аз естествено се спекох и отворих капака да видя какво става. Нищо не видях.... След това реших да врътна - запали си все едно нищо не е ставало. Паркирах и три дена не съм я палил. При последвалото палене вчера пак се получи същото, както когато е под 5С, а именно: неравномерна работа пукане губене на обороти и всички синдроми описани преди в темата. Минават 1-2 минути и се оправя по принцип. Сега обаче ми се струва че и загряла работи някак си неравномерно и има вибрации все едно някоя свещ е заминала. Точно преди случката заредих от ЛУКОЙЛ и още карам същото гориво...
..... предстои да разбера, но няма да се учудя ако е това, защото направих една проба като запалих и бързо излязох и притиснах двете части на тази помпа, двигателя се стабилизира веднага.